Αρχική / ----SLIDER / «Βόμβα» από την Κατερίνα Ζαρίφη! Δεν θα είναι στην Ελένη Μενεγάκη ……


«Βόμβα» από την Κατερίνα Ζαρίφη! Δεν θα είναι στην Ελένη Μενεγάκη ……

Η Κατερίνα Ζαρίφη αποκάλυψε ότι δεν θα είναι στην εκπομπή που ετοιμάζει η Ελένη Μενεγάκη στο Mega την επόμενη σεζόν και δεν δίστασε να αναφέρει και τον λόγο!
Η Κατερίνα Ζαρίφη, αυτό το ταλαντούχο κορίτσι,  είναι χαρούμενη για το comeback της παλιάς της συνεργάτιδας και τόνισε ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει ακόμη πολλά να δώσει στην tv!Πριν από λίγο καιρό, η Κατερίνα είχε πει στην κάμερα της εκπομπής, Έλα χαμογέλα και στον Γρηγόρη Μπάκα:
«Το κορίτσι μου επιστρέφει κι έχω μεγάλη χαρά. Είναι ένας άνθρωπος που έχει να δώσει πολύ πράγμα κι είδες έχει σταριλίκι που ακόμα ενδιαφέρει τον κόσμο»!
Και είχε τονίσει: «Αγαπώ την Ελένη Μενεγάκη αλλά δεν ξέρω αν θα είμαι στην εκπομπή της».

Η Κατερίνα είχε δηλώσει ότι υπήρξε επικοινωνία. Τελικά όμως δεν θα υπάρξει συνεργασία.«Το μόνο σίγουρο για του χρόνου είναι οι “Συμπέθεροι από τα Τίρανα”. Δεν έχω κλείσει κάτι τηλεοπτικά.. Δεν θα είμαι με την Ελένη Μενεγάκη. Θα είμαι εκεί όποτε με χρειαστεί. Και εγώ πρέπει να κάνω καινούρια πράγματα και η Ελένη βγαίνει τούρμπο».
Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας της εκπομπής της και αναζητά νέους συνεργάτες αλλά χωρίς να αποκλείει και εκείνα τα πρόσωπα που κατά το παρελθόν είναι οι βασικοί της άξονες στην εκπομπή. Το σίγουρο πάντως είναι πως οι επιλογές της Ελένης θα είναι ασφαλείς μιας και με τόση εμπειρία θα προσπαθήσει να έχει τον απαιτούμενο «αέρα» ανανέωσης αλλά και τις σταθερές της.

Check Also

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο πιλότος τη δολοφονία της Καρολάιν

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά την ομολογία του – Ανακρινόταν επί …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

                             Για λαμπερό μαύρισμα