Αρχική / -----Ροή θεμάτων / Βασίλης Μπισμπίκης: Η αγωγή διαζυγίου της πρώην συζύγου του μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης του με τη Βανδή…


Βασίλης Μπισμπίκης: Η αγωγή διαζυγίου της πρώην συζύγου του μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης του με τη Βανδή…

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής σοουμπίζ, με τη σύζυγο του ηθοποιού να καταθέτει αγωγή διαζυγίου, καθώς αν και είχαν τραβήξει χωριστούς δρόμους, παρέμεναν ακόμη παντρεμένοι τυπικά.

Το ζευγάρι που είναι μαζί 15 ολόκληρα χρόνια και έχει αποκτήσει έναν γιο, ο ο οποίος αποτελεί και την απόλυτη προτεραιότητά του, έχει τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους, με τις φήμες να κάνουν λόγο για άψογες σχέσεις μεταξύ τους.Τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για κρίση στον γάμο τους, τον περασμένο Απρίλιο, φαίνεται πως επαληθεύτηκαν, με τον ηθοποιό να βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά της αγαπημένης τραγουδίστριας.

Αν και ο Βασίλης Μπισμπίκης κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, στο παρελθόν είχε υπογραμμίσει για την σύζυγό του ότι ήταν εκείνη που τον άλλαξε.

“Ερωτεύτηκα, παντρεύτηκα και έχω χαλαρώσει πλέον. Βέβαια ο γάμος δεν αλλάζει τίποτα. Τα συναισθήματα είναι εκείνα που καθορίζουν τη σχέση.

 

Το παιχνίδι, όμως, μετατοπίζει τις ευθύνες και τις προτεραιότητες. Με τράβηξε από την τρέλα της δουλειάς και με έκανε καλύτερο ως καλλιτέχνη”, είχε επισημάνει χαρακτηριστικά.Αναφερόμενος στην απόφασή του να παντρευτεί, αν και αντισυμβατικός, ο Βασίλης Μπισμπίκης σημείωσε “μα αντισυμβατικό είναι πλέον να παντρευτείς. Δεν είναι και τόσο εύκολο όσο φαίνεται.”

Πρότυπο συζύγου και μητέρας, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη στεκόταν δίπλα του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα και μεγάλωνε τον γιο τους.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, μετά την δημοσιοποίηση της σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη με την Δέσποινα Βανδή, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη αποφάσισε να καταθέσει αγωγή διαζυγίου και να λήξει και επίσημα το γάμο της με τον ηθοποιό.

Άνθρωποι από το περιβάλλον της, τονίζουν ότι η σύζυγος του ηθοποιού αντιμετωπίζει πολύ ήρεμα και με ωριμότητα την κατάσταση και είναι αποφασισμένη να διατηρήσει καλή σχέση μαζί του για χάρη του παιδιού.Ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει προχωρήσει τη ζωή του
Από την άλλη, ωστόσο, είναι αποφασισμένη και να δώσει τέλος στο γάμο τους και επίσημα και να είναι πλέον τα πράγματα πολύ ξεκάθαρα μεταξύ τους, αφού είναι πλέον σαφές ότι ο σύζυγός της έχει προχωρήσει την ζωή του με τη Δέσποινα Βανδή.Check Also

Τουλάχιστον 1 δισ. άνθρωποι πιστεύουν ακόμη στη μαγεία, στις κατάρες και στο «κακό μάτι»

Η πίστη στις διάφορες μαγικές πρακτικές είναι απρόσμενα εξαπλωμένη παγκοσμίως, αν και με μεγάλες αποκλίσεις …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *