Αρχική / ----------SLIDER / Βάλτε το σπίτι σας σε φθινοπωρινό κλίμα με αυτά τα έξυπνα tips….


Βάλτε το σπίτι σας σε φθινοπωρινό κλίμα με αυτά τα έξυπνα tips….

Καλά τα νέα για τους λάτρεις του φθινοπώρου, η αγαπημένη σας σεζόν έχει μπει δυναμικά. Και ενώ ορισμένοι από εσάς μετράμε τα τελευταία ψήγματα του καλοκαιριού αυτές τις εβδομάδες, άλλοι απλώς μετράνε τις ημέρες μέχρι να αρχίσει ο δροσερός καιρός. Όποια και αν είναι η γνώμη σας σχετικά με την πτώση της θερμοκρασίας, τώρα είναι μια καλή στιγμή για να αρχίσετε να προετοιμάζετε το σπίτι σας για την αλλαγή της εποχής. Από τις μικρές ανανεωτικές αλλαγές μέχρι τις μεγάλες εργασίες συντήρησης, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βάλετε το σπίτι σας σε φθινοπωρινό κλίμα:

Αποκτήστε ένα καινούριο χαλάκι πόρτας.
Κατά τη διάρκεια της αλλαγής της εποχής, οι βρομιές και η σκόνη μοιάζουν να προσκαλούνται ολοένα και συχνότερα στο σπίτι σας. Πάρτε λοιπόν ένα καινούριο χαλάκι που θα σας φτιάξει τη διάθεση αλλά και θα εμποδίσει τη σκόνη πριν πατήσετε μέσα.

Τακτοποιήστε το απόθεμα σας σε κουβέρτες.
Με το που αρχίσουν να μπαίνουν τα πρώτα κρύα, το πρώτο πράγμα που θα αναζητήσετε είναι μια ζεστή και cozy κουβέρτα για τον καναπέ ή το κρεβάτι σας. Για αυτό φροντίστε να ξεσκαρτάρετε τις κουβέρτες σας και να τις τοποθετήσετε στα συρτάρια σας καθαρές και έτοιμες για χρήση!Βεβαιωθείτε ότι λειτουργούν τα εξωτερικά φώτα του σπιτιού σας.
Η νέα σεζόν φέρνει βραχύτερες μέρες και μεγαλύτερες νύχτες, οπότε βεβαιωθείτε ότι τα φώτα της μπροστινής βεράντας σας ή της εισόδου σας εξακολουθούν να λειτουργούν. Αν χρειαστεί, αντικαταστήστε τους λαμπτήρες.
Εξοπλιστείτε με κρεμάστρες και καλόγερους στην είσοδο.

Το φθινόπωρο φέρνει μαζί του βροχές και την ανάγκη για πιο χοντρά πανωφόρια και αδιάβροχα ρούχα. Για αυτό τοποθετήστε από τώρα τις κρεμάστρες για τα παλτό σας στην είσοδο του σπιτιού σας, μαζί με ένα δοχείο για να τοποθετείτε τις ομπρέλες.

Check Also

Όλγα Γεροβασίλη: «Η κυβέρνηση να εφαρμόσει το νόμο για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας»

Στην γυναικοκτονία έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων αναφέρεται με ανακοίνωση της η αντιπρόεδρος …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *