Αρχική / ----------SLIDER / Τσιτσιπάς: Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος με μισεί τόσο πολύ….


Τσιτσιπάς: Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος με μισεί τόσο πολύ….

Ο Έλληνας πρωταθλητής τόνισε ότι πολλές φορές βλέπει μίσος προς το πρόσωπο του από τον κόσμο, υπογραμμίζοντας ότι δεν καταλαβαίνει τον λόγο.

Στα αρνητικά σχόλια που γράφονται για τον ίδιο στα social media αναφέρθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο SBS Greek ο Στέφανος Τσιτσιπάς.«Πολλές φορές βλέπω μίσος από τον κόσμο. Όχι ότι με ενδιαφέρει γιατί ξέρω τι άνθρωπος είμαι και τι προθέσεις έχω. Δεν έχω καμία αρνητική ή κακή πρόθεση για κανέναν, αγαπάω τους πάντες» είπε ο Έλληνας πρωταθλητής.

Στη συνέχεια, είπε ότι: «Γενικά μου αρέσει να προβάλω και να αφήνω μια θετική αύρα με τους ανθρώπους με τους οποίους βρίσκομαι και περνάω χρόνο. Όμως, πολλές φορές βλέπω σχόλια στο ίντερνετ, μου στέλνουν κάποιοι φίλοι μου, μέλη της οικογένειάς μου για όλο αυτό το μίσος που υπάρχει στο ίντερνετ και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος μισεί τόσο πολύ, για λόγους που είναι τελείως ανούσιοι».Καταλήγοντας, ανέφερε: «Έτσι το βλέπω εγώ… Και προσπαθώ να εκφραστώ με τη δική μου φωνή, νομίζω ότι το twitter είναι καλό μέσο κοινωνικής δικτύωσης που μου δίνει τη δυνατότητα να εκφραστώ σαν άνθρωπος και σαν αθλητής». 

Check Also

Τεστ ΠΑΠ: Στάλθηκαν τα πρώτα SMS για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας

Τα πρώτα SMS που ενημερώνουν τις γυναίκες που δικαιούνται δωρεάν τεστ ΠΑΠ εστάλησαν την Δευτέρα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *