Αρχική / ----------SLIDER / Τώρα και κόκκινο βερνίκι…


Τώρα και κόκκινο βερνίκι…

Τώρα τελευταία πολλά νέα έρχονται από οίκους μόδας που επεκτείνονται είτε σε αρώματα, καλλυντικά αλλά και σειρές περιποίησης. Το πιο hot νέο όμως ήρθε από τον μάγο των παπουτσιών Christian Louboutin που λανσάρει σειρά βερνικιών βασισμένη στο υπέροχο κόκκινο που βάφει τις σόλες των παπουτσιών του.
H ιστορία λέει ότι πριν 22 χρόνια ο Louboutin, απογοητευμένος από την έλλειψη χρώματος κι επειδή ένιωσε ότι “κάτι έλειπε” από τα παπούτσια που είχε σχεδιάσει, άρπαξε το κόκκινο βερνίκι νυχιών της βοηθού που καθόταν δίπλα του και έβαψε με αυτό τις σόλες των παπουτσιών του. Το αποτέλεσμα είχε αυτόματα επιτυχία και όπως λέμε “the rest is history”. Πιστός στην πεποίθησή του ότι τα παπούτσια του δεν φτιάχνονται για άνεση αλλά για ομορφιά έχτισε την αυτοκρατορία του δημιουργώντας κάποια από τα πιο όμορφα αλλά και αναγνωρίσιμα παπούτσια στο χώρο της μόδας και μας εξέπληξε με την είσοδό του στο χώρο της ομορφιάς λανσάροντας αρχικά το πρώτο βερνίκι στο χαρακτηριστικό Rouge Louboutin.
Το χρώμα του χαρακτηριστικού κόκκινου της σόλας χρειάστηκε πάνω από 50 προσπάθειες από τους τεχνικούς ώστε να έχει την τέλεια απόχρωση και δοκιμάστηκε κρυφά τον Φεβρουάριο σε επιλεγμένα fashion shows της NYFW όπως του Alexander Vauthier & Cushnie et Ochs. To μπουκάλι είναι εξαιρετικά επιβλητικό, από κρύσταλλο και έχει ύψος 20.5εκ ακριβώς όπως και η δημιουργία του “The ballerina Ultima pump”.  Το πατενταρισμένο τριγωνικό του βουρτσάκι παίρνει ακριβώς την ποσότητα που χρειάζεται για ένα νύχι, ενώ οι κοντές του τρίχες εμποδίζουν τη δημιουργία φυσαλίδων επιτρέποντας άψογη εφαρμογή.

Check Also

Όπα ρε φίλε, με μπερδέψατε….

Και βλέπω που λέτε το θρίλερ εργάκι μου στη tv, αραχτή στη βεράντα με τρία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js