Αρχική / ----------SLIDER / Το πρώτο ραντεβού


Το πρώτο ραντεβού

Όταν βγαίνετε με κάποιον για πρώτη φορά, προσπαθείτε να τον γνωρίσετε και να μάθετε διάφορα πράγματα για εκείνον. Στην αρχή συζητάτε περί ανέμων και υδάτων, χωρίς να υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο θέμα, θα έρθει όμως και η στιγμή που και εσείς θα αναφερθείτε στον εαυτό σας, όπως και εκείνος αντίστοιχα.
Μπορείτε λοιπόν, να τον ρωτήσετε αρχικά για τη δουλειά του και για τον τρόπο ζωής του γενικότερα. Αν του αρέσει η δουλειά που έχει, αν είναι ικανοποιημένος, ποιες είναι οι φιλοδοξίες του, τέτοιου είδους ερωτήσεις. Και εσείς θα μάθετε γι’ αυτόν και εκείνος θα το εκτιμήσει που δείχνετε ενδιαφέρον. Το πιο σημαντικό σε μία συζήτηση, ειδικά όταν πρόκειται για το πρώτο ραντεβού και όχι μόνο, είναι αυτό ακριβώς: να είστε σε θέση να κάνετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, να ανταλλάξετε απόψεις και φυσικά να ξέρετε να ακούτε. Ξέρω να ακούω, σημαίνει να μην διακόπτω τον άλλον όταν μιλάει, να τον παρακολουθώ και να δείχνω ενδιαφέρον για όσα μου λέει. Άλλωστε και εκείνος, αντιλαμβάνεται αν τον παρακολουθείτε ή αν η ατμόσφαιρα έχει γίνει κάπως πληκτική.
Αν στη πορεία, δείτε ότι αρχίζετε να βαριέστε με τα όσα σας λέει, αλλάξτε σταδιακά θέμα συζήτησης. Όμως, έστω και μία φορά αν βαρεθείτε για λίγο, αυτό μάλλον δεν είναι καλό σημάδι…
Πάντως, σίγουρα το πρώτο ραντεβού μετράει. Είναι κάτι που το θυμάσαι, ιδιαίτερα όταν έχεις καλές αναμνήσεις. Μπορείς να καταλάβεις αρκετά για κάποιον από τη πρώτη φορά που θα βγεις μαζί του/μαζί της. Από τα πράγματα που θα πει, από τη στάση του σώματος (body language) , από τις κινήσεις, από το βλέμμα… όλα αυτά πάντα έχουν κάτι να μας πουν. Από αυτά και από τον τρόπο που οδηγεί επίσης κάποιος, σκιαγραφείται ο χαρακτήρας του. Αν μάλιστα κανείς, είναι και παρατηρητικός, τότε σίγουρα μπορεί να καταλάβει ακόμη περισσότερα.
Τέλος, αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία για εσάς είναι να δείχνετε ότι είστε δυναμική γυναίκα με αυτοπεποίθηση. Να είστε χαμογελαστή, επικοινωνιακή και πάνω από όλα ο εαυτός σας!
Πηγή : pagaki

Check Also

Όπα ρε φίλε, με μπερδέψατε….

Και βλέπω που λέτε το θρίλερ εργάκι μου στη tv, αραχτή στη βεράντα με τρία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js