Αρχική / ----------SLIDER / Το γράμμα ενός μπαμπά που κάθε κόρη πρέπει να διαβάσει…..


Το γράμμα ενός μπαμπά που κάθε κόρη πρέπει να διαβάσει…..

Μαζί με τη φωτογραφία, το γύρο του διαδικτύου κάνει και το γράμμα ενός μπαμπά στην κόρη του. Πιστέψτε μας, αν έχετε κόρη σίγουρα θα δακρύσετε.
Το γράμμα έχει γραφτεί από τον Δρ. Kelly Flanagan, που προσφωνεί την κόρη σε όλο το γράμμα ως «Cutie-pie». Εκτός από την κόρη του όμως, το αφιερώνει και στη γυναίκα του που όπως λέει τον ενέπνευσε να είναι «εκείνο το αγόρι» για το οποίο μιλάει στο γράμμα.
«Αγαπημένη μου Cutie-Pie,
Πρόσφατα, η μητέρα σου και εγώ ψάχναμε μια απάντηση στη Google. Ενώ πληκτρολογήσαμε την ερώτησή μας, η Google μας παρουσίασε μια λίστα με τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις του κόσμου. Στην κορυφή της λίστας φιγουράρει η ερώτηση «Πώς θα κρατήσετε ζωηρό το ενδιαφέρον του άντρα σας».
-Με τάραξε. Παρατήρησα πώς υπήρχαν αμέτρητα άρθρα για το πώς να «Είστε σέξι και σεξουαλική», «Πότε να του προσφέρετε μια μπύρα αντί για σάντουιτς» και τρόπους για να τον κάνετε να αισθάνεται έξυπνος και ανώτερος.

Και θύμωσα.
-Μικρό μου κοριτσάκι, δεν είναι δική σου δουλειά να κρατάς «ζωηρό το ενδιαφέρον» του.
-Μικρό μου κοριτσάκι, το μόνο που πρέπει να ξέρεις βαθιά μέσα στην ψυχή σου, σε εκείνο το σημείο που δεν επηρεάζεται από την απογοήτευση, την απώλεια και τον εγωισμό, ότι αξίζεις πολλά και είσαι ενδιαφέρουσα.
-Αν πιστεύεις σε όλα αυτά, θα είσαι αρκετά ελκυστική και με όλη τη σημασία της λέξης: θα προσελκύσεις ένα αγόρι που ο ένας θα ενδιαφέρεται για τον άλλο και θα θέλετε να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας μαζί.
-Μικρό μου κοριτσάκι, θέλω να σου πω για εκείνο το αγόρι ότι δεν χρειάζεται να προσπαθείς να κρατήσεις ζωντανό το ενδιαφέρον του επειδή είσαι από μόνη σου ενδιαφέρουσα και εκείνος πρέπει να το ξέρει.
-Δεν θα με νοιάζει αν θα βάζει τους αγκώνες του στο τραπέζι, αρκεί να να σε κοιτάζει τη στιγμή που γελάς και να μην παίρνει τα μάτια του από πάνω σου.
-Δεν θα με νοιάζει αν δεν ξέρει να παίζει γκολφ με εμένα, αρκεί να παίζει με τα παιδιά που θα του χαρίσεις.
-Δεν θα με νοιάζει αν δεν «ακολουθεί» το πορτοφόλι του, αρκεί να ακολουθεί την καρδιά του που θα τον φέρνει πάντα κοντά σου.
-Δεν θα με νοιάζει αν ειναι δυνατός, αρκεί να σου δίνει το χώρο που χρειάζεσαι για να δυναμώνεις τη δύναμη που έχεις στην καρδιά σου.
-Δεν θα νοιαστώ για τους όρκους του, εφ’ όσον θα ξυπνάει το πρωί και καθημερινά θα σε τιμά και θα σε έχει προτεραιότητα στην καρδιά του.
-Δεν θα με νοιάζει το χρώμα του δέρματος του, αρκεί να ζωγραφίζει τον καμβά της ζωής σας με πινελιές γεμάτες από υπομονή, θυσία και τρυφερότητα.
-Δεν θα με νοιάζει αν πιστεύει στη δική μας θρησκεία, σε μια άλλη θρησκεία ή σε καμία θρησκεία, εφ’ όσον ο ίδιος γνωρίζει τι είναι ιερό στην κοινή σας ζωή και σε κάθε λεπτό της ζωής του μαζί σου.

Τέλος, θέλω να σου πω μικρό μου κοριτσάκι ότι αν βρεις έναν άνδρα που εγώ δεν θα έχω τίποτε κοινό μαζί του, να θυμάσαι ότι θα έχουμε το πιο σημαντικό πράγμα κοινό στη ζωή μας:
Εσένα!
Γιατί στο τέλος, μικρό μου κοριτσάκι, το μόνο πράγμα που πρέπει εσύ να κάνεις για να «κρατήσεις ζωντανό το ενδιαφέρον του», είναι να είσαι ο εαυτός σου.
Ο αιώνια θαυμαστής σου,
Ο μπαμπάκας»

 

Check Also

Όλγα Γεροβασίλη: «Η κυβέρνηση να εφαρμόσει το νόμο για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας»

Στην γυναικοκτονία έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων αναφέρεται με ανακοίνωση της η αντιπρόεδρος …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *