Αρχική / ----SLIDER / Τι θέλουν τελικά οι άντρες από τις γυναίκες;


Τι θέλουν τελικά οι άντρες από τις γυναίκες;

Δείτε πως τελικά οι όμορφες δεν μετράνε, αλλά οι καπάτσες γυναίκες είναι αυτές που διατηρούν σχέση με το αντρικό φύλλο που φτάνει μέχρι τον γάμο. Παλιά λέγανε «οι καπάτσες και οι τρελές, έχουν της τύχες της καλές». Δείτε μια έρευνα που θα σας εντυπωσιάσει.
‘Τους σέρνουν από την μύτη”. Αρκετές φορές ” γίνονται χαλί να τους πατήσεις” και πολλά άλλα γνωμικά και παροιμίες έχουν γραφτεί για τις γυναίκες που τραβούν σαν το μέλι τους άνδρες. Τελικά τι παραπάνω έχουν από τις υπόλοιπες;
Οι επιστήμονες μελέτησαν ποιους άσσους κρύβουν στο μανίκι τους. Αν και θα περιμένει κανείς το πρώτο λόγο να έχει η εξωτερική εμφάνιση τελικά οι άνδρες ποθούν τις γυναίκες με χαρακτήρα και όσες ξέρουν τι θέλουν στο σεξ.
Σημεία αιχμής
Η πλειοψηφία των ανδρών που συμμετείχε στην ίδια έρευνα ανέφερε ότι από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των γυναικών που τους μαγνητίζει το πρώτο σημείο που συγκεντρώνει τα ανδρικά βλέμματα είναι το μέγεθος του στήθους. Ακολουθεί η στενή μέση και τα καλλίγραμμα πόδια.
Υπακοή
Έρευνα που πραγματοποιήθηκε και δημοσιεύθηκε στην έδειξε ότι το ισχυρό φύλο σε ένα ποσοστό που αγγίζει το 35% έλκεται από τις γυναίκες που είναι υπάκουες, στοργικές και δεν φέρνουν αντιρρήσεις. Κάτι σε … γατούλες να πούμε. Όχι στις εγωίστριες
Οι άνδρες που συμμετείχαν στην ίδια έρευνα αποκάλυψαν ότι δεν τους αρέσουν οι γυναίκες που είναι ”ξερόλες” και εγωίστριες αφού ένας στους τρεις θέλει το κάθε φύλο να έχει το δικό του ξεκάθαρο ρόλο.
Να είναι ερωτικές και να το δείχνουν
Όπως προέκυψε από την ίδια ερεύνα το ισχυρό φύλο έλκεται από τις γυναίκες που είναι ερωτικές και μάλιστα δεν το κρύβουν.
Να κάνουν σεξ
Από την ίδια έρευνα προέκυψε ότι οι άνδρες επιθυμούν τις γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν και το δείχνουν στο σεξ. Όσο και αν δεν το παραδέχονται δεν θέλουν να προσποιούνται οργασμό και μάλιστα δεν προβάλλουν διάφορες δικαιολογίες για να μην κάνουν σεξ.
Πηγή : diogenis

Check Also

Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος – Ερωτευμένη ξανά δύο χρόνια μετά τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη

Νέα σελίδα στη ζωή της γύρισε η Χριστίνα Ψάλτη, δύο χρόνια μετά τον θάνατο του …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *