Αρχική / -----Ροή θεμάτων / Τι να προσέξεις όταν αποφασίσεις να κάνεις botox….


Τι να προσέξεις όταν αποφασίσεις να κάνεις botox….

Παλαιότερα το botox ήταν κάτι σαν μυστική αποστολή. Τώρα όμως χωρίς αμφιβολία έχει απενοχοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό και προφανώς δεν είναι καθόλου κακό να στραφείς σε μία τέτοιου είδους μέθοδο για να διορθώσεις ή να προλάβεις πράγματα που σε ενοχλούν στο πρόσωπό σου. Είμαι υπέρ στο να το κάνεις όποτε νιώσεις ότι το χρειάζεσαι αλλά πάντα με την καθοδήγηση και τη συμβουλή εξειδικευμένου γιατρού.

Λόγω αυτής της απελευθέρωσης στο θέμα του botox, υπάρχει μεγάλη γκάμα επιλογών και πολλές λύσεις για να δοκιμάσεις διαθέσιμες. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται από μέρους σου πολύ καλή έρευνα αγοράς πριν καταλήξεις σε ποιον θα εμπιστευθείς το πρόσωπό σου. Ξεκίνα λοιπόν έχοντας κατά νου αυτά τα 5 βασικά σημεία που πρέπει να τσεκάρεις και σύμφωνα με την εμπιστοσύνη που σου βγάζει ο γιατρός μπορείς να είσαι πιο βέβαιη για την επιλογή σου.Είσαι ανυπόμονη

Μην αντιμετωπίσεις το botox σαν μία γρήγορη λύση. Δεν σημαίνει ότι όταν το αποφασίσεις πρέπει να πας στο γιατρό και να στο κάνει αμέσως. Πρέπει να βρεις ένα γιατρό που θα ξεκινήσει με το να καταλάβει το δέρμα σου κι όχι να σου αραδιάσει ένα σωρό ενημερωτικά φυλλάδια για υλικά και μεθόδους. Το σωστό είναι να κατανοήσει την επιδερμίδα σου, να προσπαθήσει να την βελτιώσει μη παρεμβατικά και αν τα αποτελέσματα δεν είναι ικανοποιητικά, τότε είσαι έτοιμη για botox.

 

Ασχολείσαι μόνο με την προβληματική περιοχή

Πολλές φορές παραλογίζεσαι και πας στο γιατρό απαιτώντας να σου φτιάξει αυτό το σημείο που σε ενοχλεί, χωρίς να σου πειράξει τίποτα άλλο. Αυτό όμως με λίγη ώριμη σκέψη θα καταλάβεις και μόνη σου ότι δεν μπορεί να συμβεί. Δεν μπορείς να πειράξεις μόνο μία συγκεκριμένη περιοχή και να μην επηρεαστούν οι γύρω. Αρχικά η διαφορά θα είναι μεγάλη και θα είναι ξεκάθαρο ότι έχεις κάνει botox. Είπαμε, δεν είναι ντροπή να το παραδεχθείς αλλά αν φαίνεται έντονα ότι έχεις κάνει τότε το αποτέλεσμα δεν είναι σωστό.

Λίγο μασάζ για μετά

Κανονικά ο γιατρός σου πρέπει να κάνει ένα ελαφρύ μασάζ στο σημείο που σου έχει κάνει botox. Έχει να κάνει με το υλικό και την πιο σωστή απορρόφησή του. Γι’ αυτό μη φύγεις από το ιατρείο χωρίς να έχεις περάσει από αυτή τη φάση.Δώσε προσοχή στις συνθήκες

Είναι σημαντικό να είσαι σίγουρη για τις συνθήκες του χώρου που θα κάνεις botox. Μπορεί να υπάρχουν προσφορές για botox κι άλλες παρόμοιες θεραπείες αλλά είσαι σίγουρη ότι τα υλικά θα είναι σωστά ή ότι οι χώροι θα είναι καθαροί και αποστειρωμένοι; Μην παρασυρθείς από τις χαμηλότερες τιμές και βάλε την προσωπική σου υγιεινή και ασφάλεια πρώτη.

Να είσαι προσεκτική για λίγες μέρες μετά

Φεύγοντας από το ιατρείο και αφού έχεις κάνει botox δεν είναι ανάγκη να πας γυμναστήριο, στη σάουνα ή για μασάζ. Η πίεση της αισθητικό, η ζέστη και η άσκηση επηρεάσουν τον οργανισμό και αυξάνουν τη ροή του αίματος, πράγμα το οποίο μπορεί να επηρεάσει την επίδραση του botox και πιθανότατα με αρνητικές συνέπειες.
Πηγή: ladylikeCheck Also

Τα 4 ζώδια που είναι γεννημένοι ηγέτες ….

Τα ζώδια που ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα και είναι γεννημένοι ηγέτες είναι τέσσερα. Eίναι παθιασμένα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *