Αρχική / ----SLIDER / Τι απάντησε η Αραβανή για την συγκατοίκηση με τον Οικονομόπουλο (βίντεο)


Τι απάντησε η Αραβανή για την συγκατοίκηση με τον Οικονομόπουλο (βίντεο)

Για τη σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο, τη συγκατοίκηση και την υποτιθέμενη εγκυμοσύνη μίλησε η Ευαγγελία Αραβανή, στην κάμερα της εκπομπής, «Φτιάξε Καφέ να Στα Πω».

Η παρουσιάστρια του Dancing with the stars επέλεξε αυτή τη φορά να κάνει πλάκα με τη δημοσιογράφο και να τρολάρει τα δημοσιεύματα. Αρχικά, η Ευαγγελία, ανέφερε πως ο λαϊκός τραγουδιστής δεν της κάνει κάθε Παρασκευή σχόλια για την εμφάνισή της στο show χορού καθώς και ότι αν κάτι δεν του αρέσει θα της το πει. Μέχρι στιγμής όμως τα σχόλιά του είναι μόνο θετικά. «Δεν μου λέει κάθε φορά και κάτι, μου το είπε την πρώτη φορά, το ίδιο συνεχίζει και πιστεύει, αν βρει κάτι αρνητικό θα μου το πει, που δεν έχει συμβεί, ευτυχώς. Όλα καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος ρώτησε την παρουσιάστρια αν ισχύει το «σενάριο» της συγκατοίκησης με την Ευαγγελία να απαντά: «κοίταξε να δεις αφού πριν την συγκατοίκηση ήμουν έγκυος δεν έπρεπε να προκύψει και η συγκατοίκηση; Λογικό. Πώς έτσι, εγκυμονούσα γυναίκα θα μένω μόνη μου; Κι αν μου συμβεί κάτι, ποιος θα με τρέξει στο νοσοκομείο;», είπε με μια δόση ειρωνίας αλλά και χιούμορ η παρουσιάστρια.

Τέλος, η Ευαγγελία Αραβανή αποκάλυψε αν θα χορέψει φέτος στο DWTS καθώς και ποιο άτομο είναι κάθε Παρασκευή στο πλευρό της.

δείτε περισσότερα το βίντεο

Check Also

Η μάνα διαισθάνεται αν είσαι καλά όσα χιλιόμετρα κι αν είναι μακρυά…..

Υπάρχει ένας άνθρωπος πάνω στον πλανήτη που όσες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά του και αν βρίσκεσαι, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *