Αρχική / ----------SLIDER / Τα 6 trends στα γυναικεία γυαλιά ηλίου για το 2021…


Τα 6 trends στα γυναικεία γυαλιά ηλίου για το 2021…

Σε λίγες ημέρες θα φιλοξενήσουμε ένα αφιέρωμα για τα πιο trendy γυαλιά ηλίου και οράσεως και σε πια καταστήματα θα τα βρείτε για να είστε in fashion…
Ο ενθουσιασμός για το καλοκαίρι 2021 ολοένα και μεγαλώνει, ειδικά όταν βλέπουμε πως ο καιρός ζεσταίνει συνεχώς. Είναι επιτέλους ευκαιρία να αρχίσουμε να φοράμε τα καλοκαιρινά μας ρούχα αλλά και τα αξεσουάρ μας. Και φυσικά, όσον αφορά τα αξεσουάρ ανυπομονούμε λίγο παραπάνω για τα γυαλιά ηλίου τα οποία φέτος έχουν να μας δείξουν το κάτι διαφορετικό.
1. Γυαλιά ηλίου με oversize σκελετούς!

Τα μεγάλα oversize γυαλιά είναι πολύ σικ, μυστηριώδη και αρκετά προστατευτικά. Είναι πολύ εντυπωσιακά τόσο στα στρογγυλά σχέδια όσο και στη τετραγωνισμένη εκδοχή τους. Κάθε καλοκαιρινό look με oversize γυαλιά μπορεί να γίνει αυτόματα λίγο πιο εντυπωσιακό!

 

2. Μακρόσθενα γυναικεία γυαλιά ηλίου!

Ένα πρωτότυπο σχέδιο που βλέπουμε φέτος είναι τα μακρόσθενα γυαλιά ηλίου. Είναι μια πολύ ωραία εναλλακτική έναντι των κλασσικών σχημάτων στα γυναικεία γυαλιά. Επίλεξε τα εάν αναζητάς μια ιδιαίτερη, έντονη εμφάνιση!

 

3. Aviators σε μοντέρνα παραλλαγή!

Τα aviators φέτος κάνουν την εμφάνιση τους σε διάφορες παραλλαγές που δεν έχουμε ξαναδεί. Στο κλασσικό αυτό σχέδιο φέτος θα βρεις σχέδια με χρωματιστούς φακούς ή και χρωματιστό σκελετό, καθώς και παραλλαγές με πιο στρογγυλεμένο ή πιο τετραγωνισμένο σκελετό. Είναι η τέλεια επιλογή για φέτος το καλοκαίρι καθώς με ένα τόσο διαχρονικό σχέδιο ξέρεις πως θα είσαι στιλάτη ενώ ταυτόχρονα θα έχεις ένα ξεχωριστό κομμάτι που δεν έχει υπάρξει τα προηγούμενα χρόνια!

4. Λευκός σκελετός στα γυαλιά!

Ο λευκός σκελετός στα γυαλιά ηλίου είναι αυτό που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις. Είναι ένα χρώμα το οποίο δε βλέπουμε συχνά σε γυαλιά, για αυτό και είναι αξέχαστο όταν το δεις σε μια γυναίκα!
5. Πρωτότυπα σχέδια στο cat-eye στυλ!

Από τα πιο κολακευτικά σχήματα είναι τα cat-eye κομμάτια. Αυτή η γωνία που σχηματίζεται στην έξω και άνω γωνία των γυαλιών κολακεύει κάθε σχήμα προσώπου. Το σχήμα αυτό θα σε κάνει να δείχνεις θηλυκή και μοντέρνα!

 

6. Στη μόδα οι καφέ φακοί στα γυαλιά!

Στις top τάσεις δε γίνεται να μην αναφέρουμε και τους καφέ φακούς στα γυαλιά. Φέρνουν ένα retro-vintage vibe στην εμφάνιση που, όπως έχουμε καταλάβει, θα συνεχίσει να βρίσκεται στη μόδα για αρκετό καιρό. Επίσης, οι καφέ φακοί είναι πολύ βολικοί και στην όραση κάτι το οποίο πρέπει σίγουρα να λάβεις υπόψιν!Check Also

Όπα ρε φίλε, με μπερδέψατε….

Και βλέπω που λέτε το θρίλερ εργάκι μου στη tv, αραχτή στη βεράντα με τρία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js