Αρχική / ----------SLIDER / Τα 28 καλύτερα αγορέ κουρέματα για το 2019!


Τα 28 καλύτερα αγορέ κουρέματα για το 2019!

Θαυμάζω τις γυναίκες που έχω τα κότσια και κόβουν τα μαλλιά τους και θα σου πω αμέσως γιατί. Επειδή αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι νοιώθουν υπέροχα με τον εαυτό τους και με το σώμα τους και το αν θα έχουν μακριά ή κοντά μαλλιά δεν έχει σημασία. Ίσα ίσα τα κοντά μαλλιά είναι ευκαιρία να αναδείξουν ακόμα περισσότερο το πόσο δυναμικές είναι και πόση αυτοπεποίθηση έχουν!Για το 2019 τα κοντά μαλλιά προβλέπονται και έτσι με αφορμή τόσο τις τάσεις της μόδας όσο και τον προσωπικό μου θαυμασμό στα κοντά μαλλιά, σου έχω τα καλύτερα αγορέ κουρέματα για το 2019! Είσαι έτοιμη να θαυμάσεις μαζί μου τα υπέροχα αυτά κουρέματα, χρώματα αλλά και χτενίσματα; Φύγαμε να τα δούμε παρέα και ίσως πάρεις και εσύ την γενναία απόφαση να το τολμήσεις.


Το pixie κούρεμα έχει επιστρέψει δυναμικά στη μόδα και είναι αδιαμφισβήτητα από τα πιο γλυκά, παιχνιδιάρικα και χαριτωμένα κουρέματα σε μια γυναίκα. Υπάρχει μια διαχρονικότητα που δε μπορείς να παραβλέψεις και ένα αίσθημα δυναμικής γυναίκας που σίγουρα θέλεις να είσαι γύρω της. Παράλληλα παίζουν και τα έντονα χρώματα και οι τολμηρές αντιθέσεις σε ανταύγειες.

Είμαι σίγουρη ότι θα το έχεις παρατηρήσει ήδη σε πολλές διάσημες γυναίκες και είμαι επίσης σίγουρη ότι δε μπορείς να αρνηθείς το πόσο γοητευτικές και εντελώς διαφορετικά όμορφες δείχνουν. Το αγορέ μαλλί θέλει να έχεις όχι μόνο το πρόσωπο αλλά και τα κότσια να το υποστηρίξεις. Είτε επιλέξεις να του κάνεις ένα ακραίο χτένισμα, είτε ένα κλασικό ίσιο μαζεμένο τύπου γαλλικό χτένισμα ή ένα messy καθημερινό χτένισμα, να είσαι σίγουρη πως θα τραβήξει με τον καλύτερο τρόπο τα βλέμματα.
Και επειδή ξέρω πως μπορεί να είσαι στη φάση που θέλεις να το τολμήσεις, αλλά ακόμα δεν είσαι σίγουρη σου έχω το πρώτο βήμα προς το αγορέ. Τα υπέροχα, απολαυστικά κοντά καρέ. Κάνοντας την αρχή με ένα κοντό καρέ μπορείς να ξεκινήσεις να “χτίζεις” το κουράγιο για να το πας και στο επόμενο πιο κοντό βήμα, το αγορέ. Όποια και αν είναι η επιλογή σου, είμαι σίγουρη ότι θα κάνεις το πιο υπέροχο κούρεμα για να αναδείξεις τέλεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου!
Πηγή : womanoclok

Check Also

Είστε δικαιούχοι του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολόγιου: Ανοιξε η πλατφόρμα για φθηνό ρεύμα

Όσοι θέλουν να μάθουν εάν είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ) ή αν μπορούν …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *