Αρχική / -----Ροή θεμάτων / Survivor: Το υπέρογκο ποσό και το «Χάρηκα πολύ!» του Acun Ilicali στον Σάκη Τανιμανίδη


Survivor: Το υπέρογκο ποσό και το «Χάρηκα πολύ!» του Acun Ilicali στον Σάκη Τανιμανίδη

Το Survivor 2018 κάνει πρεμιέρα απόψε και πριν καν ξεκινήσει έχει στρέψει πάνω του το ενδιαφέρον με όσα διαρρέονται γύρω από αυτό. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν όσα έγραφε χτες η Αφροδίτη Γραμμέλη για το reality του ΣΚΑΪ, στο Πρώτο Θέμα.
Αν και για τους Μαχητές τα ποσά των αμοιβών μειώθηκαν σημαντικά, καθώς υπήρχε τεράστια προσφορά, για τους Διάσημους του Survivor δεν ισχύει το ίδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, τις οποίες επιβεβαιώνει και το ρεπορτάζ του zappIT, γνωστός παρουσιαστής ο οποίος δέχτηκε πρόταση στο παρά πέντε της αναχώρησης και την απέρριψε, συζήτησε με την παραγωγή αμοιβή της τάξης των 4,000 ευρώ την εβδομάδα!

Υψηλό είναι και το ποσό που ζήτησε και πήρε και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ο κάθε παίκτης κάνει προσωπική διαπραγμάτευση και το ποσό δεν είναι ίδιο για όλους, όπως ισχύει για τους Μαχητές.
Όσο για την αμοιβή του Σάκη Τανιμανίδη για το Survivor 2, λέγεται ότι απαίτησε από την παραγωγή περί τα 600,000 ευρώ! Οι υπεύθυνοι του καναλιού που υπολόγιζαν την αμοιβή του στο 1/3 περίπου από το άνωθεν ποσό, τον ρώτησαν αν είναι σίγουρος ότι θα ήθελε να διαμηνύσουν στον Τούρκο παραγωγό την απαίτησή του. «Ναι είμαι σίγουρος», απεφάνθη ο ίδιος και πλέον έμενε η αντίδραση του Acun Ilicali προκειμένου να λυθεί μία και καλή το θέμα.

«Σάκη, χάρηκα πολύ που συνεργαστήκαμε στο Survivor 1, καλή τύχη», ήταν η φράση που, όπως λέγεται στο παρασκήνιο, απηύθυνε τηλεφωνικά ο Acun στον Σάκη. Μια φράση ορθή, κοφτή και απόλυτη που, όπως αποδείχθηκε, έλυσε μία και καλή το ζήτημα.

Check Also

Τα 4 ζώδια που είναι γεννημένοι ηγέτες ….

Τα ζώδια που ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα και είναι γεννημένοι ηγέτες είναι τέσσερα. Eίναι παθιασμένα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *