Αρχική / -------Ροή θεμάτων / Στο καλό Γωγώ….


Στο καλό Γωγώ….

Να σας το ξεκαθαρίσω από την αρχή. Πιστεύω στο Θεό, είμαι Χριστιανή από πεποίθηση και επιλογή και όχι από παραπληροφόρηση, νηστεύω κατά συνείδηση και όχι κατ’ εντολήν και τιμώ την εκκλησία μας όσο εγώ νοιώθω την ανάγκη.
GEORGIA 2Διαφωνώ ριζικά με της υπερβολές που ούτε την εκκλησία δεν τιμούν ούτε εμάς σαν ανθρώπους και μου λείπει αφόρητα ο Χριστόδουλος που με θάρρος και τιμιότητα, αντιμετώπισε όλες αυτές τις υπερβολές.
Αυτά τα γράφω σαν επικήδειο ή σαν μνημόσυνο για την γλυκιά ηθοποιό Γεωργία Αποστόλου που δίνοντας όλη την αγάπη της στην εκκλησία, «μπέρδεψε» την περιπέτεια της ζωής.
“Η Εκκλησία με στήριξε να ασκήσω το επάγγελμα του ηθοποιού για δεκατρία συναπτά έτη. Αλλιώς θα τα είχα παρατήσει πολύ νωρίτερα” έχει δηλώσει η ίδια για την απόφασή της να σταματήσει να εργάζεται ως ηθοποιός. Ναι, η εκκλησία στηρίζει, δεν «κλέβει» όμως την αγάπη για τη ζωή. Με «φόρτισε» υπερβολικά  το να χαθεί μια ζωή 43 χρονών από λάθος αγάπη, από λάθος εκτιμήσεις. Καλό ταξίδι γλυκιά μου Γωγώ και όσο κι αν αποτραβήχτηκες από τη δημοσιότητα υπάρχουν πολλοί που θα σε θυμούνται.
Τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση, το 2005, για την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, “Έρωτας” με τους Κοραλία Καράντη, Γρηγόρη Βαλτινό, Μάνο Παπαγιάννη, Βάσια Παναγοπούλου κα. Έκτοτε, η Αποστόλου αποτραβήχτηκε από τη δημοσιότητα και τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως επέλεξε μοναστική ζωή. Η ίδια τότε είχε διαψεύσει τις φήμες, τονίζοντας πως άφησε τη δουλειά της γιατί δεν την αγαπούσε πια. “Όταν δεν αγαπάς κάτι, δεν μπορείς να το υποστηρίξεις”.

Check Also

Όλγα Γεροβασίλη: «Η κυβέρνηση να εφαρμόσει το νόμο για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας»

Στην γυναικοκτονία έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων αναφέρεται με ανακοίνωση της η αντιπρόεδρος …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *