Αρχική / ----------SLIDER / Στο Άγιο Όρος ο Πέτρος Φιλιππίδης


Στο Άγιο Όρος ο Πέτρος Φιλιππίδης

Ο προσφάτως καταδικασμένος για δύο απόπειρες βιασμού ηθοποιός, Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος σύμφωνα με τους περιοριστικούς όρους που έχουν επιβληθεί σε βάρος του πρέπει να δίνει το «παρών» σε αστυνομικό τμήμα μία φορά το μήνα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», θέλησε να βρει λίγη ηρεμία στο Άγιο Όρος.


Στις 3 Μαρτίου, ο ηθοποιός βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του για να δώσει το «παρών», ενώ στη στη συνέχεια, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ALPHA, ανέβηκε στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα στη χερσόνησο του Άθω. Εκεί, βρέθηκε στο Άγιο Όρος όπου και παρέμεινε για μία ημέρα.

«Θεωρώ την κίνηση περί Αγίου Όρους, μετά το ‘παρών’ του στο αστυνομικό τμήμα, επίφαση. Δηλαδή πάει να του δώσει ένα κλίμα της ανάγκης απομόνωσης της θρησκείας. Ο καθένας μας θέλει να πάει στο Άγιον Όρος να δει αυτόν τον τόπο. Όταν το κάνει υπό αυτές τις συνθήκες, το χρησιμοποιεί για τον εαυτό του, για την εικόνα του.
Η αξία του Αγίου Όρους είναι να πας και να μελετήσεις το φαινόμενο σιωπής χώρου και πάντων κάτω από μια προσωπική ηρεμία. Η επίκληση του Θεού γίνεται μέσα σου, γίνεται παντού, δεν χρειάζεται τελετουργικός χώρος», σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά το τέλος του ρεπορτάζ.

Check Also

Ο Απόλυτος Gadget Κουμπαράς που μετράει τα χρήματα….

Αποταμιεύστε όλα σας τα νομίσματα στον Απόλυτο Gadget Κουμπαρά! Ο μηχανισμός αυτόματου υπολογισμού δεν θα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *