Αρχική / ----------SLIDER / ΣΠΙΤΙ:  Ιδέες – συνθέσεις με επιπλέοντα κεριά.


ΣΠΙΤΙ:  Ιδέες – συνθέσεις με επιπλέοντα κεριά.

Τ ο βασικό πλεονέκτημα των κεριών που επιπλέουν είναι ότι εξαιτίας αυτής ακριβώς της ιδιότητάς σας επιτρέπουν να τα τοποθετήσετε σε βάζα-γυάλες-ποτήρια κλπ και να τα πλαισιωθούν με κάθε είδους επιπρόσθετα διακοσμητικά στοιχεία τοποθετημένα μέσα στο νερό, δημιουργώντας έτσι πολύ εντυπωσιακές συνθέσεις  όχι μόνο για το σπίτι ή επαγγελματικούς χώρους αλλά κυρίως για στολισμούς-διακοσμήσεις ειδικών περιστάσεων όπως γάμους-βαφτίσεις.

Ανάλογα με το είδος και μέγεθος των διακοσμητικών στοιχείων που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε θα επιλέξετε και το κατάλληλο βάζο-γυάλα ή άλλου τύπου σκεύος-δοχείο, ενώ εκτός από πρασινάδα, ολόκληρα φυσικά λουλούδια, μεμονωμένα πέταλα ή φύλλα λουλουδιών κλπ. στο εσωτερικό τους μπορούν επίσης να τοποθετηθούν βότσαλα, κοχύλια κλπ.
Αν θελήσετε να χρωματίσετε το νερό σε τέτοιου είδους διακοσμήσεις θα χρησιμοποιήσετε σταγόνες από χρώματα ζαχαροπλαστικής. Δεν δημιουργεί κανένα κατάλοιπο στον πάτο του δοχείου και το νερό διατηρεί μόνιμα την απόχρωση που θα επιλέξετε και όσο παραμένει  εντελώς ακίνητο, σε αντίθεση με πολλές άλλες κατηγορίες χρωμάτων που θα χρειάζεται κάθε τόσο να το ανακινείτε για να αναδειχθεί το χρώμα.

 

Μια επίσης σημαντική λεπτομέρεια που θα συμβάλλει στην άψογη εμφάνιση τέτοιων συνθέσεων είναι ότι εκτός από τις περιπτώσεις που τα βάζα-γυάλες-ποτήρια κλπ. θα χρησιμοποιηθούν για τον στολισμό τραπεζιού, οπότε και η όψη τους σας ενδιαφέρει να διατηρηθεί μερικές μόνον ώρες,  θα πρέπει να γεμίσετε τα δοχεία με αποσταγμένο νερό (αυτό για χρήση σε ατμοσίδερα) διαφορετικά τα άλατα του νερού της βρύσης σε μερικές μέρες θα αφήσουν αντιαισθητικά σημάδια στο γυαλί.

Τόσο μικρά όσο και μεγαλύτερου μεγέθους επιπλέοντα κεράκια θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα – eshops με κεριά και καταστήματα ειδών σπιτιού, σε ποικιλία χρωμάτων αλλά και σχεδίων για να επιλέξετε τα καταλληλότερα ανάλογα με το γενικές αποχρώσεις της σύνθεσης που θα χρησιμοποιηθούν, αν και τα λευκά-μπεζ κεράκια ταιριαστά με κάθε άλλου χρώματος στοιχεία θα δημιουργήσουν το πιο καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Για διακοσμήσεις στο σπίτι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ρεσώ καλής ποιότητας, τα περισσότερα από αυτά επιπλέουν στο νερό, χωρίς  να τα αφαιρέσετε από το μεταλλικό τους κάλυμμα, ενώ πολύ απλή είναι η διαδικασία και για να φτιάξετε τα δικά σας τέτοια κεράκια σε όποιο σχήμα θέλετε

Πηγή : soulouposeto

Check Also

Όπα ρε φίλε, με μπερδέψατε….

Και βλέπω που λέτε το θρίλερ εργάκι μου στη tv, αραχτή στη βεράντα με τρία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js