Αρχική / ----SLIDER / Σώος βρέθηκε άνδρας που είχε χαθεί στον ατμό του ηλεκτρονικού του τσιγάρου ….


Σώος βρέθηκε άνδρας που είχε χαθεί στον ατμό του ηλεκτρονικού του τσιγάρου ….

  • Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός άνδρα ο οποίος επί δύο ημέρες είχε χαθεί μέσα σε πυκνά σύννεφα ατμού από το ηλεκτρονικό του τσιγάρο, όπως αναφέρουν πληροφορίες.
    Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος αγνοούνταν επί δύο ημέρες, διασώθηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ, οι οποίοι εισέβαλλαν στο διαμέρισμα του όταν γείτονες θορυβήθηκαν από τους καπνούς που έβγαιναν από το σπίτι και κάλεσαν για βοήθεια.
    Όπως αναφέρουν πληροφορίες της Πυροσβεστικής, ο άνδρας αποπροσανατολίστηκε από τους πυκνούς ατμούς που έβγαζε το ηλεκτρονικό του τσιγάρο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρει την πόρτα για να βγει από το διαμέρισμα ή το κινητό του τηλέφωνο για να καλέσει για βοήθεια.
    Μέλη της ομάδας διάσωσης περιέγραψαν την επιχείρηση ως μία από τις πιο δύσκολες που έχουν αναλάβει, καθώς ο ατμός από το ηλεκτρονικό τσιγάρο μέσα στο διαμέρισμα ήταν πιο πυκνός από την ομίχλη που συχνά αντιμετωπίζουν σε ορεινές διασώσεις στον Όλυμπο ή σε άλλα βουνά.
    Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για το δεύτερο τέτοιο συμβάν στη χώρα μας, μετά από περιστατικό όπου άνδρας που κάπνιζε ηλεκτρονικό τσιγάρο έξω από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» καθήλωσε επί τρεις ώρες τα αεροσκάφη λόγω της μηδενικής ορατότητας που είχε προκαλέσει ο ατμός στην ευρύτερη περιοχή.
  • Πηγή batraxi

Check Also

Προσβολές και ζώδια! Μάθε πώς αντιδρούν……..

Τα ζώδια έχουν γενικά τα καλά και τα κακά τους. Τις όμορφες στιγμές και τις …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *