Αρχική / ----------SLIDER / Σας παίρνει ο ύπνος μπροστά στην TV; Ελέγξετε την πίεση σας.


Σας παίρνει ο ύπνος μπροστά στην TV; Ελέγξετε την πίεση σας.

Αν σας παίρνει συστηματικά ύπνος στον καναπέ, μάλλον χρειάζεται να ελέγξετε την πίεση σας.
Σύμφωνα με έρευνα, οι άντρες που δυσκολεύονται να κρατήσουν τα μάτια τους ανοιχτά τις απογευματινές ώρες ή που αποκοιμούνται μπροστά στην τηλεόραση, μπορεί να έχουν υψηλή πίεση, η οποία σχετίζεται με κίνδυνο καρδιαγγειακών νοσημάτων.
Η ιαπωνική μελέτη, στην οποία συμμετείχαν 2.400 ενήλικες, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι άντρες με υψηλή πίεση κοιμόντουσαν νωρίτερα. Κατά μέσο όρο, οι άντρες με υψηλά επίπεδα πίεσης πήγαιναν στο κρεβάτι 18 λεπτά νωρίτερα από όσους είχαν φυσιολογική πίεση. Επιπλέον, ο ύπνος των ατόμων με υψηλή πίεση είναι χαμηλότερης ποιότητας από των υπολοίπων.
Οι γιατροί τονίζουν ότι η επιθυμία ενός άντρα να κοιμάται νωρίς ίσως αποτελεί ένα στοιχείο για τα ιατρικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, γι’ αυτό και δεν πρέπει να το παραβλέπουμε.
Άλλωστε παγκοσμίως, η υψηλή πίεση εκτιμάται ότι ευθύνεται για 7,5 εκατομμύρια θανάτους, σύμφωνα με στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
Πηγή :creekafair

 

 

 

 

One comment

  1. Κλειδαράς Γλυφάδας

    Μπροστά στην τηλεόραση! Είμαι κλειδαράς Βούλας κλειδαράς Βουλιαγμένης, κλειδαράς Γλυφάδας κλειδαράς Αλίμου και πάω σε πολλά πολλά σπίτια καθημερινά για να επιδιορθώσω προβλήματα με κλειδαριές ή για όποιο άλλο πρόβλημα υπάρχει πάνω στο επάγγελμά μου. Πραγματικά 90% είναι το ποσοστό που βλέπω παρατημένα παιδιά μπροστά στη τηλεόραση!  Είναι πραγματικά η παρέα τους και η εκπαίδευσή τους. Οπότε ας αναλογιστούμε τι γίνετε ποια.

Check Also

Όπα ρε φίλε, με μπερδέψατε….

Και βλέπω που λέτε το θρίλερ εργάκι μου στη tv, αραχτή στη βεράντα με τρία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js