Αρχική / ----SLIDER / Ρούλα Βροχοπούλου: Το σπίτι που ζει με 34 γάτες, το «ρεζίλι», η εξαπάτηση από τον Φραν και η «εξαφάνιση» του γιου….


Ρούλα Βροχοπούλου: Το σπίτι που ζει με 34 γάτες, το «ρεζίλι», η εξαπάτηση από τον Φραν και η «εξαφάνιση» του γιου….

Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα …..

 

Μετά από πολλά χρόνια, η Ρούλα Βροχοπούλου που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι The Wall παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Open Weekend, μιλώντας για τον Φραν αλλά και τον γιο της.

Η 71χρονη Ρούλα Βροχοπούλου, όπως αποκάλυψε σήμερα ζει με 34 γάτες, ενώ γενικότερα προσπαθεί να ταΐζει και να φροντίζει άλλα αδέσποτα ζωάκια.
 

Η ίδια δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ήταν λάθος μου η επιλογή με τον Φραν, ήμουν 29 χρόνια μεγαλύτερη. Περίμενα να με αγαπήσει; Εγώ τον αγάπησα σαν Θεό μου και δεν με αγάπησε. Με χρησιμοποίησε κι έφυγε. Να είναι καλά, δεν του κρατώ κακία. Έχω μετανιώσει για πάρα πολλά. Μακάρι να μπορούσα να ξεχάσω το παρελθόν μου».

Και πρόσθεσε ότι «ο τρίτος γάμος κι όλος αυτός ο διασυρμός στις τηλεοράσεις και να βγαίνω να κλαίω. Έγινα ρεζίλι, ρεντίκολο. Έπεσα χαμηλά. Ήταν λάθος γιατί έχω ένα παιδί και το έκανα να ντρέπεται πάρα πολύ για εμένα. Είναι μακριά γιατί ντρέπεται για μένα τη μάνα του. Γι’ αυτό τον λόγο έφυγε».
 

Η Ρούλα Βροχοπούλου κάνοντας τον απολογισμό της δήλωσε: «Δυστυχώς σκέφτηκα τον εαυτό μου και πως θα περάσω εγώ καλά, πώς θα κάνω δεξιώσεις στα ακριβότερα ξενοδοχεία, πώς θα γυρνάω στην Ευρώπη με τον Φραν. Αφού είχα παιδί, δεν έπρεπε να τα κάνω αυτά τα θέατρα, από τη στιγμή που είχα παιδί. Υπήρξα κακή μητέρα. Το έχω συζητήσει μαζί του και δεν μπορεί να μου το συγχωρήσει».
Πηγή: enimerotiko

 

Check Also

Χαλασμός για Βανδή – Πατούλη: «Δεν έχει καταλάβει τι της γίνεται»….

“Αυτά περί φιλανθρωπίας είναι μπούρδες, κανείς δεν πάει για την φιλανθρωπία”, είπε έξαλλος ο Γιώργος …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *