Αρχική / ----------SLIDER / Ρουμανία: Παίκτης της Ντιναμό Βουκουρεστίου κατηγορείται ότι έβαζε τον δίδυμο αδερφό του να παίζει στη θέση του…..


Ρουμανία: Παίκτης της Ντιναμό Βουκουρεστίου κατηγορείται ότι έβαζε τον δίδυμο αδερφό του να παίζει στη θέση του…..

Ο Έντγκαρ Ιέ παρουσίασε ξαφνικά δυσκολίες στην επικοινωνία στα αγγλικά, ενώ γνωρίζει επαρκώς τη γλώσσα. Η Ντιναμό Βουκουρεστίου απειλείται με αφαίρεση βαθμών.

Βάσιμες υποψίες ότι ο ποδοσφαιριστής της Ντιναμό Βουκουρεστίου, Έντγκαρ Ιέ, ο οποίος αποκτήθηκε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, έβαζε στα τελευταία πέντε παιχνίδια να αγωνίζεται στη θέση του ο δίδυμος αδερφός του, Εντελίνο, έχουν τα ρουμανικά ΜΜΕ, καθώς και ο σύλλογος.Ο 30χρονος αμυντικός αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ, πέρασε από την Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Λιλ, στη Ναντ, στην Τραμπζονσπόρ, στη Φέγενορντ και στην Μπασακσεχίρ, ενώ ο δίδυμος αδερφός του αγωνίζεται ως μέσος και δεν θεωρείτο ανάλογα ταλαντούχος, έχοντας αγωνιστεί μέχρι τώρα σε μικρότερες κατηγορίες της Πορτογαλίας και στην Πολωνία.Οι υποψίες κινήθηκαν όταν ο Ιέ παρουσίασε… ξαφνικά δυσκολίες στην επικοινωνία στα αγγλικά. Κι αυτό γιατί ενώ ο «αυθεντικός» γνωρίζει επαρκώς τη γλώσσα για να επικοινωνήσει, ο δίδυμος αδερφός του συνεννοείτο μόνο στα πορτογαλικά ή τα ισπανικά, αδυνατώντας να κατανοήσει όσα του έλεγαν στα αγγλικά.Μάλιστα, ρουμανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως όταν ζητήθηκε να παρουσιάσει το δίπλωμα οδήγησής του, ο ίδιος αρνήθηκε να το δείξει αυξάνοντας τις υποψίες πως κάτι περίεργο συμβαίνει.

Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και τα δύο αδέρφια απειλούνται με βαρύτατες κυρώσεις αν αποδειχτεί πως όντως εξαπάτησαν την ομάδα τους και μια ολόκληρη λίγκα.Πάντως εφόσον κριθεί πως δεν αγωνιζόταν στα τελευταία πέντε παιχνίδια ο Έντγκαρ Ιέ αλλά ο δίδυμος αδερφός του, Εντελίνο, με κυρώσεις απειλείται και η Ντιναμό Βουκουρεστίου, η οποία δίνει μάχη για να σωθεί και κινδυνεύει να χάσει τους οκτώ βαθμούς που πήρε σε αυτά τα ματς.

Έστω κι αν από ότι φαίνεται οι άνθρωποι της ομάδας δεν γνώριζαν για την αλλαγή που έγινε μεταξύ των διδύμων…


 

Check Also

Τεστ ΠΑΠ: Στάλθηκαν τα πρώτα SMS για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας

Τα πρώτα SMS που ενημερώνουν τις γυναίκες που δικαιούνται δωρεάν τεστ ΠΑΠ εστάλησαν την Δευτέρα …