Αρχική / ----------SLIDER / Πρωταγωνιστής γίνεται ο γιος του Κώστα Καραμανλή – Σε ποιον ρόλο θα τον δούμε….


Πρωταγωνιστής γίνεται ο γιος του Κώστα Καραμανλή – Σε ποιον ρόλο θα τον δούμε….

Θα πρωταγωνιστήσει σε θεατρική παράσταση για καλό σκοπό  Στο θεατρικό σανίδι θα ανέβει ο γιος του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, Αλέξανδρος, πρωταγωνιστώντας στη διασκευή της κωμωδίας του Αλέκου Σακελλάριου «Μια κυρία ατυχήσασα».

Η παράσταση θα παρουσιαστεί από τις 2 έως τις 6 Φεβρουαρίου στο θέατρο του Κολεγίου Αθηνών, ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ON time» πρόκειται για τη νέα θεατρική παράσταση της μη κερδοσκοπικής ομάδας arte του Κολεγίου Αθηνών.Παράσταση για καλό σκοπό

Η παράσταση είναι «αφιερωμένη στην καταπολέμηση της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα», καθώς από τα εισιτήρια θα βοηθηθεί το έργο της «Hopegenesis», που προσφέρει ελπίδα για την υπογεννητικότητα σε ακριτικά νησιά και απομακρυσμένα χωριά της πατρίδας μας.

Παράλληλα, έσοδα από την παράσταση θα διατεθούν και στην Πρότυπη Μονάδα «Γαλιλαία», που προσφέρει ανακουφιστική φροντίδα στους συνανθρώπους μας.

Ο ρόλος που θα υποδυθεί

Ο Αλέξανδρος Καραμανλής θα υποδυθεί το μικρό γιο του Λεωνίδα Πετρόχειλου περιμένοντας πώς και πώς την πρεμιέρα του έργου. Ανάμεσα στους συνεργάτες της παράστασης θα είναι και η επιχειρηματίας Σοφία Τσουβελεκάκη, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στην υποκριτική και θα υποδυθεί τη σύζυγο ενός ναυάρχου.Η επιχειρηματίας Νινέτα Βαφειά θα υποδυθεί το ρόλο της Μάρως Κοντού και αυτόν του Λάμπρου Κωνσταντάρα ο Τίμος Τζάνες. Η ίδια μιλάει αποκλειστικά στην «ON time» για την παράσταση: «Το έργο είναι διασκευή της ταινίας “Ο στρίγκλος που έγινε αρνάκι”, είναι ένα πολύ κωμικό έργο με ωραία μουσικά και χορευτικά διαλείμματα. Τους τρεις γιους της παράστασης θα ερμηνεύσουν ο Στέργιος Τζελέπης, ο Σίμος Κυπαρισσόπουλος και ο Αλέξανδρος Καραμανλής, που θα κάνει το μικρότερο γιο. Θέλω πω στο σημείο αυτό ότι η Αθηνά Κασκαρέλη έκανε τη διασκευή του έργου κι έχει τον πιο σημαντικό ρόλο, της κυρίας Ατυχήσασας».

Check Also

Η Αίθρα Λυκουρέζου απαντά για τον πατέρα της….

Μέσα από βίντεο το Tik Tok η Αίθρα Λυκουρέζου απαντά για τον πατέρα της, τον …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js