Αρχική / ----------SLIDER / Προσπαθείτε να ξεπεράσετε έναν χωρισμό; Προσοχή στα social media


Προσπαθείτε να ξεπεράσετε έναν χωρισμό; Προσοχή στα social media

Οι χωρισμοί δεν είναι ποτέ εύκολοι, την εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ωστόσο, η κατάσταση είναι ακόμη πιο δύσκολη. Φανταστείτε να προσπαθείτε να ξεπεράσετε έναν πρώην και όλοι οι κοινοί σας φίλοι στο facebook να του εύχονται π.χ. για τα γενέθλιά του…
Πρώτον, πρέπει να αλλάξετε το ‘relationship status’ και να διαγράψετε τους δικούς σας φίλους που συν τω χρόνω έγιναν και δικοί σας. Επίσης, υπάρχει το θέμα των κοινών φωτογραφιών και η διαδικτυακή παρακολούθηση.
Στις γραμμές που ακολουθούν σας δείχνουμε τον τρόπο για να χειριστείτε όλες αυτές τις καταστάσεις.

Relationship status
Όσο κι αν αρνείστε τα πραγματικά γεγονότα, είναι σημαντικό να το αλλάξετε για να αρχίσετε να αποδέχεστε το γεγονός. Αν αργείτε να το κάνετε είναι σαν να περιμένετε επανασύνδεση.

Unfollow ή unfriend;
Και πάμε στον μέχρι πρότινος σύντροφό σας. Τι είναι καλύτερο να πατήσετε; Το unfollow ή το unfriend; Η αλήθεια είναι πως αν προσπαθείτε να ξεπεράσετε κάποιον, δεν είναι εύκολο να βλέπετε τι κάνει και πού βρίσκεται κάθε μέρα. Το unfollow υα σας επιτρέψει να επιλέξετε πόσες ενημερώσεις θέλετε να βλέπετε από τον/την πρώην σας.
Το Facebook δίνει τη δυνατότητα να είστε φίλος/η με κάποιον, αλλά να μην βλέπετε όλες τις ενημερώσεις της/του. Παρόμοια επιλογή έχει και το twitter.

Προσέχετε τι ποστάρετε
Ενώ τα social media μπορούν να είναι ένα εξαιρετικό σημείο για να εκφραστείτε, αποφύγετε τα “μεθυσμένα status” του τύπου «Ποτέ δεν έχω νιώσει καλύτερα», λίγες ημέρες ή εβδομάδες μετά τον χωρισμό. Επίσης αποφύγετε τα επιθετικά quotes στο Instagram.

Κοινές φωτογραφίες
Πριν τα social media, αρκούσε να πετάξετε (ή να κάψετε) τις φωτογραφίες σας με τον/την πρώην σας. Η λύση για αυτό είναι όχι να μπείτε και να διαγράψετε κάθε φωτογραφία, αλλά να αλλάξετε τις ρυθμίσεις στο Facebook memories, κάνοντας untag τις φωτό που δεν θέλετε να βλέπετε.

Αποφύγετε τη διαδικτυακή παρακολούθηση
Κοιτώντας συνεχώς το πού πήγε ο/η πρώην σας, αναλύοντας τις φωτογραφίες του/της, θα κάνετε πολλές εικασίες για το πού είναι και με ποιους. Ή μπορεί να θεωρήσετε ότι σας έχει πλήρως ξεπεράσει, επειδή π.χ. χαμογελάει σε ένα πάρτι.
Επίσης, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος του να κάνετε like από κεκτημένη ταχύτητα!
Γενικά φροντίστε να κρατάτε το μυαλό σας απασχολημένο, να περνατε χρόνο με αγαπημένους φίλους και συγγενείς σας και να μην ξοδεύετε τόσο πολύ χρόνο στα social media.

Check Also

Όπα ρε φίλε, με μπερδέψατε….

Και βλέπω που λέτε το θρίλερ εργάκι μου στη tv, αραχτή στη βεράντα με τρία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js