Αρχική / ----------SLIDER / Prada, Fendi & άλλοι ιταλικοί οίκοι επιβραβεύουν την «πράσινη μόδα»


Prada, Fendi & άλλοι ιταλικοί οίκοι επιβραβεύουν την «πράσινη μόδα»

Κάτι αλλάζει στη βιομηχανία του στιλ και είναι σημαντικότερο από οποιαδήποτε τάση και αν σκεφτεί κανείς. Η ιταλική μόδα κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα προς μια μόδα που πέρα από στιλ θα φέρει και μήνυμα οικολογικής συνείδησης.
Οι μεγάλοι οίκοι μόδας στην Ιταλία διεκδικούν τον τίτλο του πιο “πράσινου” εμπορικού σήματος την ώρα που ο τομέας της μόδας επιδιώκει επίσης την “αειφόρο” ανάπτυξη.
Το Εθνικό Επιμελητήριο της ιταλικής μόδας (CNMI) ένωσε τις δυνάμεις του με την εταιρία Eco-Age που παρέχει συμβουλές στις εταιρίες που υποστηρίζουν την προστασία του περιβάλλοντος για την καθιέρωση στο Μιλάνο επί τη ευκαιρία των ντεφιλέ για το γυναικείο έτοιμο ένδυμα τα “Green Carpet Fashion Awards” (βραβεία του πράσινου τάπητα της μόδας).

Οίκοι όπως οι Fendi, Giorgio Armani, Gucci, Prada και Valentino θα συνεργαστούν με νέους σχεδιαστές για την πρώτη διοργάνωση αυτού του “πράσινου” διαγωνισμού στις 24 Σεπτεμβρίου στο Μιλάνο, ανακοίνωσε το επιμελητήριο της μόδας.

This slideshow requires JavaScript.

“Το ανακυκλωμένο γίνεται λαμπερό”
Το Μιλάνο, μια από τις παγκόσμιες πρωτεύουσες της μόδας, είναι σε προνομιακή θέση για να λανσάρει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες τις οποίες υιοθετούν όλο και περισσότερες διασημότητες, για τις οποίες “το ανακυκλωμένο γίνεται λαμπερό”, εξήγησε η ιδρύτρια της Eco-Age Λίβια Φερθ, η σύζυγος του βρετανού ηθοποιού Κόλιν Φερθ.
Αρκετές διασημότητες αποφάσισαν ήδη να στηρίξουν την πρωτοβουλία αυτή, όπως η 26χρονη ‘Εμα Γουάτσον, η 21 ετών βρετανίδα ηθοποιός Σόφι Τέρνερ, η 29χρονη Λίλι Κόουλ, τοπ μόντελ από τη Βρετανία αλλά και ο 39χρονος γερμανο-ιρλανδός ηθοποιός και παραγωγός Μάικλ Φασμπέντερ.
Πηγή : CNN Greece

Check Also

Όπα ρε φίλε, με μπερδέψατε….

Και βλέπω που λέτε το θρίλερ εργάκι μου στη tv, αραχτή στη βεράντα με τρία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js