Αρχική / ----SLIDER / Πότε θα επιστρέψει η Οικονομάκου στο «Έλα στη θέση μου»;


Πότε θα επιστρέψει η Οικονομάκου στο «Έλα στη θέση μου»;

Η τηλεοπτική σειρά του Alpha, Έλα στη θέση μου, σημειώνει τεράστια επιτυχία. Η Αθηνά Οικονομάκου, πρωταγωνίστρια της σειράς, αποχώρησε από το καστ εξαιτίας της εγκυμοσύνης της και πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται πότε και αν θα επιστρέψει και πάλι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TV Έθνος, η ηθοποιός στα τέλη Απριλίου είναι πιθανό να ξεκινήσει γυρίσματα για την καθημερινή κωμική σειρά, καθώς η φετινή σεζόν δεν μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς την παρουσία της. Αυτό που δεν έχει ακόμα αποφασίσει η ηθοποιός, είναι αν θα επιστρέψει κανονικά στο καστ την επόμενη τηλεοπτική περίοδο ή αν ο ρόλος της Φαίης θα αποχαιρετήσει οριστικά το τηλεοπτικό κοινό φέτος το καλοκαίρι.
Η αλήθεια είναι ότι η ηθοποιός έχει εκφράσει την επιθυμία να μείνει με το γιο της τον πρώτο καιρό. Ο σταθμός και οι συντελεστές της σειράς έχουν σεβαστεί την επιθυμία της ηθοποιού και θα την καλοδεχτούν και πάλι πίσω όταν εκείνη νιώσει έτοιμη να αποχωριστεί τον μονάκριβο γιο της. Αφήνουν μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει την τρέχουσα σεζόν.

Check Also

Η μάνα διαισθάνεται αν είσαι καλά όσα χιλιόμετρα κι αν είναι μακρυά…..

Υπάρχει ένας άνθρωπος πάνω στον πλανήτη που όσες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά του και αν βρίσκεσαι, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *