Αρχική / -----Ροή θεμάτων / Πώς να κρατήσετε το γάμο σας “καυτό” …..


Πώς να κρατήσετε το γάμο σας “καυτό” …..

Όπως όλα τα ωραία, έτσι και η περίοδος του “μήνα του μέλιτος”, έχει ημερομηνία λήξης. Είναι η ώρα λοιπόν να σηκώσουμε τα μανίκια και να πιάσουμε δουλειά…

Να διατηρήσουμε ζωντανή τη σχέση με τον άνθρωπο που μας διάλεξε και τον διαλέξαμε για να περάσουμε μαζί τη ζωή μας και να μοιραστούμε τα καλά και τα δύσκολα.Επειδή παντρευτήκαμε, δεν σημαίνει ότι “δέσαμε και το γάιδαρό μας”. Για κανένα ζευγάρι δεν είναι αυτονόητο ότι θα ζει για πάντα αρμονικά.

Βλέπουμε άλλωστε τι γίνεται γύρω μας.Κανείς απ’ τους δυο δεν μπορεί να εφησυχάζει.

Η σιγουριά ότι «…τώρα πια μου ανήκεις …», τα προβλήματα της καθημερινότητας και η ρουτίνα της συμβίωσης, πολλές φορές μπορούν να μας αποπροσανατολίσουν και το απλό ζητούμενο του γάμου, που είναι το να κρατηθεί μια σχέση φρέσκια και ζωντανή, να γίνει ένα δαιδαλώδες τούνελ γεμάτο αδιέξοδα.

Υπάρχουν όμως, φιλενάδες μου, κάποιοι τρόποι, που μπορούν να μας βοηθήσουν να αποφύγουμε τέτοιες «συμπληγάδες» που θα πληγώσουν και εμάς αλλά και τον αγαπημένο μας. Θα πρέπει βέβαια να το συνειδητοποιήσουμε έγκαιρα και φυσικά να το καταλάβουμε και οι δύο.Η άποψη, “έλα μωρέ, σε μας δεν ισχύει κάτι τέτοιο….”, μπορεί τελικά να αποδειχθεί μοιραία και καταστροφική !

Η μονοτονία της μονογαμίας

Μπορεί μέχρι πρότινος, να είχαμε συνηθίσει αλλιώς…! Μπορεί να αφήναμε τον εαυτό μας να απολαμβάνει όλους αυτούς τους “πειρασμούς”, που κυκλοφορούσαν γύρω μας. Γάμος όμως αυτόματα συνεπάγεται και μονογαμία. Μονογαμία όμως σημαίνει πάντα μονοτονία;

Μια σχέση που δεν θέλει να έχει σύντομη ημερομηνία λήξης, πρέπει να μπορεί να παραμένει «καυτή».

Δημιουργικότητα, παιχνίδι και προκλητική διάθεση είναι αποδεδειγμένα ο εκρηκτικός συνδυασμός της επιτυχίας!

Αποφασίστε μαζί και βρείτε τους τρόπους να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και να ζήσετε μια νέα επικίνδυνη κατάσταση.

Βρείτε ένα χόμπι, που να μπορείτε να το μοιραστείτε και που θα σας ανεβάζει την αδρεναλίνη.

Τι θα μπορούσε να σας βγάλει από την άνεση, το βόλεμα και την αδράνεια που υπάρχει μέσα στο σπίτι; Για σκεφτείτε… Μαθήματα salsa, να τρέξετε μαζί μια μεγάλη απόσταση ή η αναρρίχηση ενός βράχου (με «πιπεράτο» ίσως έπαθλο για τον νικητή). Ψάξτε μαζί, βρείτε ποια είναι τα όριά σας και εξαντλήστε τα.Την ένταση απ’ αυτές οι καταστάσεις, στο χέρι σας είναι να την μετατρέψετε σε φλόγα πάθους! Η επιλογή ενός νέου και προκλητικού χόμπι θα επανατοποθετήσει τόσο εσάς, όσο και τον σύντροφό σας, σε ένα νέο επίπεδο σχέσης, με θεαματικά και «καυτά» επακόλουθα!

Η φαντασίωση του “threesome”;

Η πικάντικη ιδέα της συνύπαρξης με κάποιον τρίτο… σας φαίνεται συναρπαστική; Σκεφτείτε όμως… οι «άγριες αυτές αναζητήσεις» κρύβουν κινδύνους.

Ακόμη και μεταξύ ενηλίκων συντρόφων που το συναποφασίζουν, το πιο πιθανό είναι μετά από ένα τέτοιο περιπετειώδες εγχείρημα, ένας απ’ τους δυο ή και οι δυο, να βγείτε βαριά τραυματισμένοι συναισθηματικά.

Η βαθιά αβεβαιότητα και οι ζηλοτυπίες είναι φυσικά επακόλουθα και, σε βάθος χρόνου, το πιο πιθανό είναι να πλήξουν την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του ενός για τον άλλο.

Είστε πραγματικά έτοιμοι να δείτε ο ένας τον άλλον να διεγείρεται με κάποιο τρίτο πρόσωπο;Πόσο έτοιμοι είσαστε να δεχθείτε αυτό το γεγονός; Και μέχρι πού, είστε διατεθειμένοι να αφήσετε αυτό το παιχνίδι να προχωρήσει;

Επικίνδυνη ακροβασία καταστάσεων και συναισθημάτων, συμφωνείτε;

Σαν εναλλακτική λύση λοιπόν, καλέστε στο συζυγικό σας κρεβάτι «φανταστικούς συμπαίκτες».

Χρησιμοποιώντας τα δημιουργική σας φαντασία, πείτε στο σύντροφό σας για αυτόν τον «συμπαίκτη» και τι κάνει.

Ακόμα καλύτερα… παρουσιασθείτε ως θεατής και περιγράψτε στο σύντροφό σας, πως ακριβώς του συμπεριφέρεται μια «φανταστική συμπαίκτρια».

Υπάρχουν ατελείωτες προκλητικές κατευθύνσεις που μπορείτε να πάτε με τέτοια αφήγηση φαντασίας και μια ατελείωτη ποικιλία συμπαικτών για να περιγράψετε.

Μ’ αυτόν τον τρόπο, είναι βέβαιο ότι θα έχετε μια απολαυστική διασκέδαση και πάνω απ’ όλα, δεν θα κινδυνέψετε να μπείτε σε περιπέτειες !

Εξωσυζυγική σχέση

Μια εξωσυζυγική σχέση, μπορεί να φαίνεται σαν συναρπαστικός πειρασμός, αλλά αυτός που είναι πρόθυμος να έχει μια σχέση με μια παντρεμένη γυναίκα δεν είναι σίγουρο ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για μια μακροπρόθεσμη σχέση.Στην πραγματικότητα μπορεί να ενδιαφέρεται για εσάς, ακριβώς επειδή δεν είστε διαθέσιμη.

Συνήθως η παράλληλη σχέση είναι απογοητευτική, η ενοχή είναι αφόρητη και η ζημιά στο γάμο σας μπορεί να είναι ανεπανόρθωτη.

Μην συγχέετε την έντονη σεξουαλική επιθυμία ή και την απόλαυση του “διαφορετικού”, με την πραγματική αγάπη.

Εάν αγαπάτε το σύντροφό σας και ενδιαφέρεστε γι’ αυτόν πραγματικά, προσπαθήστε τα όψιμα πάθη σας για κάποιον τρίτο, να τα διοχετεύσετε με μια νέα, φρέσκια ματιά στον σύντροφό σας.Εξερευνήστε τις σεξουαλικές σας αναζητήσεις μαζί με το σύντροφό σας, μέσα από πράξεις, που μέχρι τώρα, τις θεωρούσατε αδιανόητα ταμπού.

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι, η φλογερή σεξουαλική επιθυμία του ενός για τον άλλον, ήταν κρυμμένη κάτω από «λεπτομέρειες» και τώρα πια το ταξίδι στην κρεβατοκάμαρά σας, να ξαναγίνει περιπετειώδες και γεμάτο εκπλήξεις!
Πηγή: dietupCheck Also

Καλύτερα να τον λέμε Υδρο-χάος….

Οι άντρες Υδροχόοι είναι γεννημένοι ηγέτες. Έχουν το χάρισμα και την γοητεία να παρασύρουν κόσμο, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *