Αρχική / ----------SLIDER / Πώς καταφέρνουν οι Γαλλίδες να είναι πάντα φινετσάτες και όμορφες; Μάθε τα μυστικά τους….


Πώς καταφέρνουν οι Γαλλίδες να είναι πάντα φινετσάτες και όμορφες; Μάθε τα μυστικά τους….

Η πρωτεύουσα της Γαλλίας είναι συνώνυμη της φινέτσας και του στιλ. Όλες οι γυναίκες του κόσμου, και όχι μόνο οι γυναίκες αλλά και οι άντρες, «ζηλεύουν» την Πόλη του Φωτός για τα πρότυπα ομορφιάς που βγάζει.

Έτσι κι εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικά μυστικά ομορφιάς απ’ τη Γαλλία για να τα “κλέψεις” και να δείχνεις κι εσύ λαμπερή κάθε μέρα!
Δε σου λέμε υπερβολές! Τα μυστικά ομορφιάς από τη Γαλλία δεν χάνονται στον χρόνο, έχουν διαχρονική και πολύτιμη αξία.
Ποια είναι, λοιπόν, τα μυστικά ομορφιάς από τη Γαλλία;
1.Μινιμαλισμός: Οι Γαλλίδες και οι Γάλλοι λατρεύουν την τάση του μινιμαλισμού σε ότι έχει να κάνει με την εμφάνισή τους. Προτιμούν να δείχνουν ήρεμο χαρακτήρα στην εμφάνισή τους και δεν εμπιστεύονται τα extreme κουρέματα και τις μεγάλες αλλαγές. Οι γυναίκες προτιμούν το ελαφρύ μακιγιάζ που αναδεικνύει την φυσική ομορφιά και τα χρώματα της επιδερμίδας. Βέβαια, τολμούν να φορέσουν το έντονο κόκκινο κραγιόν ακόμα και στις πρωινές τους εμφανίσεις γιατί ξέρουν πώς αυτό θα τις κάνει sexy και ακαταμάχητες.
2.Περιποιούνται σχολαστικά την επιδερμίδα τους: Και οι άντρες αλλά και οι γυναίκες δίνουν μεγάλη προσοχή στην επιδερμίδα του προσώπου τους. Προτιμούν να επενδύουν σε καλά και ακριβά προϊόντα καθαρισμού γιατί τονίζουν πως η επιδερμίδα τους το αξίζει.
3.Αποδέχονται τη φθορά του χρόνου: Όπως θα έχεις παρατηρήσει στις διακοπές σου σε Ευρωπαϊκές χώρες ή στις καλοκαιρινές σου αποδράσεις που βλέπεις πολλές Γαλλίδες θα έχεις καταλάβει την καλή σχέση που διατηρούν με το χρόνο. Προσέχουν το σώμα και το πρόσωπο τους χωρίς να εμπιστεύονται τις ρυτίδες τους στους πλαστικούς χειρούργους. Αποδέχονται ότι τα χρόνια περνούν και αφήνουν τα μαλλιά σου πολλές φορές να γκριζάρουν και δεν τα βάφουν σε αυτό το αποτυχημένο γαλάζιο ή ακόμα και λιλά που βλέπουμε να πρωταγωνιστεί σε πολλά «λευκά κεφάλια» μετά από μία προσπάθεια να τους αλλάξουν χρώμα.
4.Κρατούν το μέτρο: Είναι ένας λαός που δεν αγαπά τα άκρα. Έτσι, όλη τους τη ζωή τη διακρίνει το μέτρο. Θέτουν όρια, δεν πίνουν πολύ, δεν καπνίζουν σχεδόν καθόλου και φυσικά δεν ξενυχτούν. Διατηρώντας αυτή την ποιότητα στην καθημερινή τους ζωή δεν βγάζουν ρυτίδες από μικρή ηλικία και δεν καταπονούν το δέρμα τους.
Πηγή:ipop


Check Also

Τεστ ΠΑΠ: Στάλθηκαν τα πρώτα SMS για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας

Τα πρώτα SMS που ενημερώνουν τις γυναίκες που δικαιούνται δωρεάν τεστ ΠΑΠ εστάλησαν την Δευτέρα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *