Αρχική / ----SLIDER / Παπακαλιάτης: Έτσι όπως είναι η τηλεόραση δεν θα γυρνούσα ποτέ. Κοροϊδεύουν τον κόσμο (video)


Παπακαλιάτης: Έτσι όπως είναι η τηλεόραση δεν θα γυρνούσα ποτέ. Κοροϊδεύουν τον κόσμο (video)

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αναφερόμενος στην σημερινή κατάσταση της τηλεόρασης ξέσπασε.
Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για τις δουλειές του και εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη σημερινή κατάσταση της τηλεόρασης.

«Τραγική. Θεωρώ ότι η τηλεόραση αυτή τη στιγμή έχει αποφασίσει και έχει γυρίσει την πλάτη σε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του κοινού. Υπάρχει ένα τεράστιο κομμάτι κοινού που δεν βλέπει τηλεόραση. Από κει που κάτι πετυχημένο έκανε 40% και 50% σήμερα το πετυχημένο κάνει 20%. Το τραγικό για μένα είναι ότι δεν ενδιαφέρει τους ανθρώπους που είναι πιο πάνω στην τηλεόραση, δεν τους αφορά να κάνουν πράγματα ώστε να γυρίσει πίσω ο κόσμος (…).

Την τηλεόραση την αγαπώ αλλά θυμώνω πάρα πολύ με το επίπεδο και την αισθητική και που δεν τους νοιάζει απολύτως τίποτα. Λίγο σαν να κοροϊδεύουν και τον κόσμο». Και συνέχισε: «Κάποτε όταν κάναμε τηλεόραση αυτό που φτιάχναμε καθόμασταν και το βλέπαμε. Ήμασταν ερωτευμένοι όλοι όχι μόνο εγώ, σήμερα νομίζω αυτοί που φτιάχνουν την τηλεόραση και ηγούνται μιας κατάστασης, ούτε κάθονται να το δουν, δεν τους νοιάζει. Έχει πέσει πάρα πολύ το επίπεδο».

Check Also

Νέες αποκαλύψεις: Και τρίτο άτομο στη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο;

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο προκύπτουν από τη …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *