Αρχική / ----------SLIDER / Όταν πίνει μια γυναίκα…..


Όταν πίνει μια γυναίκα…..

Και ναι, οι γυναίκες οι παραμελημένες, οι ανασφαλείς, οι πρώην μπουζουκόβιες, πίνουν και πίνουν πολύ. Δεν ξέρω αν λύνει προβλήματα μα αυτό που ξέρω, σιγουράκι, είναι πως δημιουργεί τα χίλια μύρια προβλήματα. Σύζυγος γνωστού και δημοφιλούς, όσο δεν παίρνει, αοιδού αρχίζει να το τσούζει από το πρωί βάζοντας ουίσκι στον καφέ της. Ο αοιδός ούτε χαμπαράκι δεν πήρε απ’ το θέμα, η εγωπάθεια είναι το μεγάλο του προσόν, ώσπου μια νύχτα η εν λόγω κυρία τρακάρισε άσχημα και τότε ήρθε η ώρα και να το μάθει και να αναλογιστεί τις ευθύνες του αφού αν την έβλεπε ως γυναίκα και όχι ως μάνατζερ θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Τώρα…. Πίνουνε και οι δυο!

Γνωστή «σέξι και όποιος αντέξει» πρωταγωνίστρια το τσούζει και όταν το τσούζει ανοίγει το στόμα της και τότε….. ποιος είδε τη μαντάμ Παρί και δεν φοβήθηκε. Στάθηκαν δίπλα της άνθρωποι που θέλανε να την δοξάσουν στρώνοντας καριέρες και … μύρια στα υπέροχα πόδια της μα, τους πήρε και τους σήκωσε όταν άρχιζε το αλκοόλ να ρέει στις φλέβες της. Είδαν και απόειδαν οι… χορηγοί και από δω πάνε και οι άλλοι. Κρίμα που όσο και να προσπαθεί ποτέ δεν θα γίνει σταρ. αστεράκι θα μείνει με το ζόρι…
Και φτάνουμε στη βουλή των Ελλήνων και των Ελληνίδων που μπερδέψανε τα έδρανα με … πίστα. Πίστα μπουζουκλερί εννοώ μια και από ντύσιμο και από συμπεριφορά οι Ελληνίδες «εκλεγμένες» ως επί το πλείστον «τρώνε στη στροφή» τη Βίκη Καγιά που προσπαθεί να μάθει τις Ελληνίδες πως το κιτς και το όσο τόσο, πρέπει να βγουν από τη ζωή τους. Μα το θέμα μας δεν είναι τι φοράνε, δικαίωμά τους να είναι καρ@@@@@κια, δικαίωμά τους είναι να μην πηγαίνουν κομμωτήριο μα, να μην πλένουν το μαλλί και να λένε μπούρδες δεν είναι δικαίωμά τους γιατί στο κάτω κάτω της γραφής εμείς της πληρώνουμε. Τώρα, τι πίνουνε εν ώρα εργασίας (του λαού εννοώ) δεν το μαρτυράνε. Και δεν λέω μόνον για την κυρία που γνωρίζουμε όλοι πια πως έχει χάσει τον έλεγχό της μα για τις κυρίες που αποφάσισαν να της κάνουνε παρέα. Πρώτο τραπέζι πίστα ένα πράμα…..

 

Check Also

11 κλειδιά για να είναι μια ευτυχισμένη γυναίκα μετά από 40….

Για μερικούς ανθρώπους η μέση ηλικία είναι μια λεπτή στιγμή στη ζωή του, η οποία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js