Αρχική / ----------SLIDER / Οι απόψεις επ΄ αυτού διίστανται, αγγλιστί – however, there are differing views on this point….


Οι απόψεις επ΄ αυτού διίστανται, αγγλιστί – however, there are differing views on this point….

Ο καθηγητής πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος συνοδεία δύο περιπολικών φεύγει από την Καλαμπάκα με προορισμό την Αθήνα.
Λίγες ώρες πριν -σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο ίδιος- του είχε επιτεθεί ιδιοκτήτης ταβέρνας και ο γιος του, όταν τους ζήτησε να γίνεται έλεγχος πιστοποιητικών εμβολιασμού.



«Μετά από δύο ώρες και αφού είχαν τελειώσει το γεύμα τους θυμήθηκαν να κάνουν παρατήρηση για τον έλεγχο που δεν τους κάναμε. Γιατί έμειναν στον μαγαζί αφού δεν ένιωθαν ασφαλείς;» λέει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας.
«Άρχισαν να μας φωνάζουν και τότε ο γνωστός πνευμονολόγος μίλησε άσχημα στην κόρη μου. Τότε άρχισαν να αντιδρούν και οι πελάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο μαγαζί και τους έδιωξα» καταλήγει…



Ναι, είδα τα διάφορα ρεπορτάζ από όλα τα κανάλια, ναι είδα την αγανάκτηση του γιατρού, ναι είδα την συγνώμη του δημάρχου μα, σαν την καινούργια Μις  Μαρλπ ήθελα κάτι πάρα πάνω απ’ ότι μου …σερβίρισαν. Τελικά το ίντερνετ “πλασάρει” με εντελώς διαφορετικό τρόπο τα γεγονότα πράγμα που με κάνει να αναρωτιέμαι αν είναι στραβός ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε.



Check Also

Σχολεία: Πότε κλείνουν για τα Χριστούγεννα……

Τα σχολεία θα κλείσουν την Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου, για τις διακοπές των Χριστουγέννων και οι …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *