Αρχική / ----------SLIDER / Οι 10 Πλουσιότερες Οικογένειες Στον Κόσμο! Έχουν Απίστευτο Πλούτο…..


Οι 10 Πλουσιότερες Οικογένειες Στον Κόσμο! Έχουν Απίστευτο Πλούτο…..

Όπως λένε, το δέρμα και το πρόσωπο ενός ανθρώπου γερνούν, αλλά τα διαμάντια και τα χρήματα διαρκούν για πάντα. Στις πλούσιες οικογένειες, αυτό ισχύει ιδιαίτερα, ειδικά επειδή το συνολικό εισόδημα των 10 πλουσιότερων οικογενειών στον κόσμο φτάνουν περίπου το ΑΕΠ της Γερμανίας, της Μεγάλης Βρετανίας και της Γαλλίας μαζί. Ας δούμε ποιες είναι αυτές οι οικογένειες.

 

1) Η οικογένεια Dumas στη Γαλλία με σχεδόν 49 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία. Η οικογένεια είναι μία από τις πιο διάσημες μάρκες μόδας της ελίτ, ιδιοκτήτης της Hermes και συνεχώς εξελίσσεται από το 1837 (την εποχή που ιδρύθηκε η εταιρεία).

 



 

 

2) Η αμερικανική οικογένεια Brin έχει περιουσιακά στοιχεία αξίας 51 δισεκατομμυρίων δολαρίων, υποστηριζόμενα από τον Sergey Green, έναν διαδικτυακό τεχνολογικό μεγιστάνα που έχει συμμετάσχει στη δημιουργία εταιρειών όπως η Google.

 



 

 

3) Η ινδική οικογένεια Ambani έχει περίπου 52 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία από την κλωστοϋφαντουργική εταιρεία Reliance Industries. Αυτή η εταιρεία ιδρύθηκε από τον ήδη αποθανόντα Dhirubhai Ambani, του οποίου οι γιοί εξακολουθούν να διοικούν την εταιρεία.

 



 

 

4) Η οικογένεια του ιδρυτή της Google, Larry Page, έχει την ελευθερία να χειριστεί 52,4 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά ο μισθός του στην τρέχουσα εταιρεία του, Alphabet, είναι συμβολικά μόνο ένα Δολάριο. Η Alphabet είναι η τέταρτη μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας στον κόσμο από έσοδα και μία από τις πιο πολύτιμες εταιρείες του κόσμου.

 



 

 

5) Η οικογένεια Albrecht από τη Γερμανία μπορεί να ήταν λιγότερο γνωστή σε εμάς στην αρχή, αλλά αυτή η οικογένεια με 2 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία πλέον έβαλε το όνομά της στον χάρτη της οικονομικής ζωής με την ίδρυση του Aldi. Για όσους δεν ξέρουν, η Aldi είναι η μάρκα δύο γερμανικών οικογενειακών αλυσίδων σούπερ μάρκετ με πάνω από 10.000 καταστήματα σε 20 χώρες.

 



 

6) Ο εκτιμώμενος πλούτος της οικογένειας Chakri της Ταϊλάνδης είναι περίπου 60 δισεκατομμύρια δολάρια και είναι μία από τις οικογένειες που, εκτός από τα χρήματα, έχει μια σοβαρή εξουσία σε μια χώρα, δεδομένου ότι αυτή η οικογένεια έχει τρέξει και τρέχει τη χώρα της Ταϊλάνδης για 237 χρόνια τώρα.

 



 

7) Η περιουσία της αμερικανικής οικογένειας Ellison είναι κοντά στα 62 δισεκατομμύρια δολάρια, και πίσω από αυτό είναι η δραστηριότητα του Larry Ellison. Ο Lawrence Joseph Ellison είναι Αμερικανός μεγιστάνας επιχειρήσεων, επενδυτής και φιλάνθρωπος που είναι συνιδρυτής και Εκτελεστικός Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Τεχνολογίας της Oracle Corporation.



 

8) Ίσως η πιο γνωστή από τη λίστα είναι η οικογένεια Zuckerberg, της οποίας η περιουσία αξίζει 63 δισεκατομμύρια δολάρια, και είναι εξ ολοκλήρου χάρη στο Facebook, το οποίο ιδρύθηκε από τον Mark Zuckerberg.



 

9) Η περιουσία της Μεξικανικής οικογένειας Slim είναι περίπου 65 δισεκατομμύρια δολάρια και αυτή η οικογένεια ήταν η πλουσιότερη οικογένεια στον κόσμο για αρκετά χρόνια στη δεκαετία του 2010. ο πλούτος του οφείλεται στην επιτυχία της εταιρείας Groupo Carso.



 

10) Η Αμερικανική Mars Inc. η οικογένεια των ιδιοκτητών της εταιρείας, η οικογένεια Mars, αξίζει 71 δισεκατομμύρια δολάρια και τώρα η περιουσία αυτή ανήκει στα τρία παιδιά του ιδρυτή. Η Mars, Incorporated είναι Αμερικανός παγκόσμιος κατασκευαστής διάφορων προϊόντων, με 33 δισεκατομμύρια δολάρια σε ετήσιες πωλήσεις το 2015. Κατατάχθηκε ως η 6η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία στις Ηνωμένες Πολιτείες από τη Forbes.
Πηγή: moneymorningpaper.com

Check Also

11 κλειδιά για να είναι μια ευτυχισμένη γυναίκα μετά από 40….

Για μερικούς ανθρώπους η μέση ηλικία είναι μια λεπτή στιγμή στη ζωή του, η οποία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js