Αρχική / ----------SLIDER / Ο Virgil Abloh σχεδίασε τα πιο fashionable μπουκάλια νερού -Με στόχο να μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην κατάργηση πλαστικού…


Ο Virgil Abloh σχεδίασε τα πιο fashionable μπουκάλια νερού -Με στόχο να μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην κατάργηση πλαστικού…

Ο Virgil Abloh αναδεικνύεται σταθερά σε έναν από τους πιο επιδραστικούς και ταλαντούχους σχεδιαστές της γενιάς του. Κάθε πρότζεκτ του είναι one of a kind και γίνεται άμεσα επιτυχία. Δε θα ήταν υπερβολή να πει κανείς ότι έχει το άγγιγμα του Μίδα!

 

Δίνοντας, λοιπόν, στην καθημερινή μας ενυδάτωση μια fashionable προσέγγιση, με απώτερο στόχο, βέβαια, να προωθήσει το σύγχρονο κίνημα του sustainable τρόπου ζωής, ο διάσημος designer Virgil Abloh συνεργάστηκε με την Evian και λάνσαρε μια limtited edition σειρά από κομψά και στιλάτα μπουκάλια.
Ο σχεδιαστής και το διάσημο brand συνεργάζονται από το 2018. Ωστόσο, αυτή τη φορά, γίνεται στο πλαίσιο μιας ευρύτερης δράσης, του «Activate Movement». Πρόκειται για ένα sustainable κίνημα, το οποίο απευθύνεται σε νέους 18-35 ετών, και θα περιλαμβάνει ένα πλήθος καινοτόμων πρότζεκτ. Η έναρξη έγινε με τον σχεδιασμό της κομψότατης σειράς μπουκαλιών, με σύνθημα «One Drop can Make a Rainbow».

Το μίνιμαλ, αφαιρετικό αλλά πάντα υπέρκομψο design του Virgil Abloh φαίνεται ότι επηρέασε και τα σχέδια της νέας limited σειράς μπουκαλιών «Activate Movement collection» -τα οποία, γεμίζοντάς τα ξανά και ξανά, στοχεύουν στη μείωση του ποσοστού πλαστικού.

Ο σχεδιαστής, από το 2018, κρατά τη θέση του creative advisor του brand σχετικά με τον βιώσιμο σχεδιασμό, μέσα από την οποία προσπαθεί να κάνει τη διαφορά και να προσφέρει στον κόσμο αυτό που πραγματικά χρειάζεται -την αλλαγή.

 

Με όνειρο η βιωσιμότητα και τα sustainable κινήματα να μην υπάρχουν μόνο στη θεωρία, ο Virgil Abloh δηλώνει χαρούμενος που του δίνεται η δυνατότητα να σχεδιάζει προϊόντα που συμβάλλουν σε ένα πιο «πράσινο» μέλλον, όπως διαβάζουμε στο Wallpaper.Check Also

Ο Απόλυτος Gadget Κουμπαράς που μετράει τα χρήματα….

Αποταμιεύστε όλα σας τα νομίσματα στον Απόλυτο Gadget Κουμπαρά! Ο μηχανισμός αυτόματου υπολογισμού δεν θα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *