Αρχική / ----------SLIDER / Ο  κ@@@ς της μαϊμούς έχει και άποψη….


Ο  κ@@@ς της μαϊμούς έχει και άποψη….

Έλεος πια, όλα πάνε από το στραβό στο … στραβότερο. Έρχεται η πανδημία και μας κατσικώνεται, ήρθαν βροχειδόν οι καταγγελίες για σεξουαλικές κακοποιήσεις και μας άφησαν άναυδους, λέμε τώρα, ήρθαν και στερέψανε και τα κανάλια της Βενετίας ήρθαν και οι μηνύσεις να σοβαρέψουν λίγο τα πράγματα.Ας αφήσουμε τα αστεία και ας προσγειωθούμε στην πραγματικότητα. Εγώ, τον πασίγνωστο δικηγόρο δεν τον συμπαθώ καθόλου και αν δεν αναφέρω το όνομα του είναι γιατί δεν συμπαθώ και τα δικαστήρια οπότε αν αναφερθώ στο όνομα του θα μου κάνει μήνυση και θα τρέχω στα δικαστήρια και άντε να ξεμπερδέψεις. Εσείς φυσικά ως νοήμονες καταλαβαίνετε σε ποιον αναφέρομαι.
Παρ’ όλο που δεν τον συμπαθώ καθόλου αυτή την μοναδική φορά τάσσομαι με το μέρος του. Δεν είναι δυνατόν η κάθε αδαείς που το «παίζει» παρουσιάστρια έχοντας ως ατού τα φυσικά της, τρόπος του λέγειν, προσόντα, να προσπαθεί λόγω θέσεως να το παίξει και εισαγγελεύς…Σιγά κοπελιά, μεταξύ ανάλυσης γκομενοδουλειάς και σκορδαλιάς θα λύσεις και δικαστικές υποθέσεις; Έλεος. Και ίσως αν δεν ήσουν μονάχα νεοσύστατη παρουσιάστρια, αν ήσουν δημοσιογράφος σχολής ίσως, λέμε τώρα ίσως, να μπορούσες να αρθρώσεις κάποια ερώτηση σε διακεκριμένο δικηγόρο μα τώρα;
Κάτσε λοιπόν στα γκομενικά σου και στα αηδή τηλεφωνήματα σου και άσε τους ειδικούς να λύσουν θέματα που δεν είναι της αρμοδιότητάς σου.  Εδώ στερεύουν τα κανάλια της Βενετίας κι εσύ ακόμα βγάζεις σέλφι με τις γόνδολες….

 

Check Also

Η Αίθρα Λυκουρέζου απαντά για τον πατέρα της….

Μέσα από βίντεο το Tik Tok η Αίθρα Λυκουρέζου απαντά για τον πατέρα της, τον …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js