Αρχική / --ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ / Ο απολογισμός του καλοκαιριού…..


Ο απολογισμός του καλοκαιριού…..

Τώρα, για πότε πέρασε, για πότε η βεράντα το βράδυ είναι πιο ψυχρή, για πότε τα παιδιά απομακρύνθηκαν από τις παραλίες, για πότε άρχισαν οι προμήθειες των σχολικών ειδών, θα σας γελάσω και δεν το θέλω.
Είναι κι αυτές οι άδειες που δεν τελειώνουν ποτέ, καλέ όχι οι καλοκαιρινές άδειες, οι άδειες των τηλεοπτικών σταθμών που κλεισμένοι σαν στο σπίτι του μεγάλου αδελφού προσπαθούν να τις διεκδικήσουν κάποιοι που θέλουν να έχουν το κομμάτι της πίτας ολάκερο και αρνούνται σθεναρά να το μοιραστούν με δευτεροκλασάτους  καναλάρχες.  Ένας μικρός; πόλεμος . NONOS
Τώρα, γιατί μου θύμισε τον Νονό με τον αξέχαστο Μάρλον Μπράντο που κάλεσε τις οικογένειες σε μια μυστική  σύναξη προκειμένου να μοιράσουν τις άδειες λειτουργίας της κάθε οικογένειας, ε δεν ξέρω, ίσως να έφαγα κάτι βαρύ για βράδυ.
Αν τώρα, κάποιοι χάσουν τις δουλειές τους, κάποιοι δεν θα μπορέσουν να πάνε του χρόνου στη Μύκονο, κάποιες δεν θα έχουν εκπομπές να μας ενημερώνουν τι λένε τα άστρα σήμερα μην σκάτε, θα τους συμπαρασταθούν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ προκειμένου να τους το ξεπληρώσουν, θυμούνται τα χρέη τους. Άντε να πάνε για συμπαράσταση η Μακρή και η Κωνσταντοπούλου.
Πότε πέρασε το καλοκαίρι, πότε πρόλαβα να προσαρμοστώ στα τέσσερα κανάλια, πότε θα γίνω….. δολοφόνος για να ξεσκαρτάρει το τοπίο;
Άντε, καλό μήνα και εις άλλα με υγεία

Check Also

Ο Απόλυτος Gadget Κουμπαράς που μετράει τα χρήματα….

Αποταμιεύστε όλα σας τα νομίσματα στον Απόλυτο Gadget Κουμπαρά! Ο μηχανισμός αυτόματου υπολογισμού δεν θα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *