Μετά το μαγείρεμα έρχεται η στιγμή που οι περισσότερες νοικοκυρές θα ήθελαν να αποφύγουν, το καθάρισμα και το πλύσιμο των μαγειρικών σκευών. Για να έχετε τις ανοξείδωτες κατσαρόλες πάντα αστραφτερές και καθαρές χρειάζεται να κόψετε μια ωμή πατάτα στην μέση και να τρίψετε τα σκεύη σας! Αμέσως μετά ξεπλένετε και τα σκεύη λάμπουν από καθαριότητα.
Κάηκε ο πάτος της κατσαρόλας; Mην ανησυχείτε, σας έχουμε τη λύση .Βάλτε στην κατσαρόλα τόση ποσότητα coca cola ούτως ώστε να σκεπαστεί επαρκώς η καμένη επιφάνεια. Ανάψτε το μάτι σε πολύ χαμηλή ένταση μέχρι να πάρει βράση. Συνεχίστε το βράσιμο, πάντα σε σιγανή φωτιά, μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν τα καμένα και να μπορείτε να τα καθαρίσετε.
Μετά από ένα λουκούλειο γεύμα, βλέπετε ότι ο φούρνος έχει γεμίσει παντού πιτσιλιές από λάδι και λίπος. Ξέρετε πώς θα τις εξαφανίσετε; Τρίψτε καλά το εσωτερικό του φούρνου με ένα πανί που έχετε βουτήξει σε μπύρα. Ο φούρνος θα λάμπει σαν καινούργιο
Πηγή :i giagia