Αρχική / ----------SLIDER / Πότε ήμουν κοριτσάκι; Πότε πάτησα τα σαράντα;


Πότε ήμουν κοριτσάκι; Πότε πάτησα τα σαράντα;

Μια γυναίκα 40plus  σαν εσάς που όταν βλέπεις τα 8 κεράκια της γενέθλιας τούρτας να γίνονται 9 σε πιάνει μια κατάθλιψη, 
μια κρίση πανικού, και αρχίζεις να αναρωτιέσαι... 

Είμαι καλή μητέρα; Τι δεν κάνω σωστά; Πότε ήμουν κοριτσάκι κι εγώ; Πότε πάτησα τα σαράντα; Θέλω να νιώσω πάλι ανέμελη. 
Απλά, σε αυτήν την δεκαετία η γυναίκα είναι στα καλύτερά της ας το καταλάβουμε.

Πάρε βαθιές αναπνοές και μην ψάξεις να βρεις διαφορές από εχθές που ήσουν 40 στο σήμερα που είσαι  40plus. Το να γίνεις καλή μητέρα δεν υπάρχει, όπως ήδη ξέρεις, manual με σωστές οδηγίες. Άσε την διαίσθηση να σε οδηγήσει…Η δεκαετία των 40 για τη γυναίκα είναι η δεκαετία που κάνει το restart της, για να μην μπω ότι κάνει format τον σκληρό της και με πείτε υπερβολική. Ασυζητητί η καλύτερη δεκαετία σε σχέση με όλες τις προηγούμενες και η πιο δημιουργική σε όλους τους τομείς της ζωής της. Μια δεκαετία σκέτη απογείωση και χωρίς ζώνη ασφαλείας

Απορρίπτει τους μικρόψυχους και δεν διστάζει ούτε ένα λεπτό να ρίξει κλωτσιά και να πετάξει έξω από τη ζωή της ότι και όποιον τη χαλάει και ότι και όποιον της στραβώνει το χαμόγελο γιατί μια 40plus γυναίκα θέλει μόνο να γελάει, νόμος απαράβατος!Δεν είναι ξινή, είναι απλά επιλεκτική γιατί πολλά έχει τραβήξει τις προηγούμενες δεκαετίες και είναι καιρός πια να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά.

Οι αποφάσεις της βασίζονται στην εμπειρία που της έχει προσφέρει απλόχερα ο πρότερος βίος της, τα παθήματά της, τα λάθη της, τα πεσίματα της, τα χαστούκια που έχει φάει, οι επιτυχίες της, τα ζήτω και τα μπράβο που έχει εισπράξει.Η γυναίκα των 40plus δεν συμβιβάζεται, δεν σταματά να αναζητά, να πειραματίζεται, να δοκιμάζει..

Αυτά τα θέματα θα αναλύουμε εδώ, στη στήλη που περιμένει τα μηνύματά σας για να τα σχολιάζουμε μαζί με γνώμες δικές σας, δικές μας και γιατί όχι και  από ειδικούς. 

 

 

Check Also

11 κλειδιά για να είναι μια ευτυχισμένη γυναίκα μετά από 40….

Για μερικούς ανθρώπους η μέση ηλικία είναι μια λεπτή στιγμή στη ζωή του, η οποία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js