Αρχική / -------Ροή θεμάτων / Mία έφηβη… πούλησε την παρθενιά της για ένα iPhone…..


Mία έφηβη… πούλησε την παρθενιά της για ένα iPhone…..

Το 17χρονο κορίτσι… πούλησε την παρθενιά του για ένα κινητό, αλλά κάποιος φρόντισε να της δώσει ένα μάθημα.
Η έφηβη σίγουρα θα αναθεωρήσει πολλά πράγματα μετά από αυτή τη μέρα!
Όλοι οι φίλοι της είχαν iPhone κι έτσι αποφάσισε να κάνει τα πάντα για να αποκτήσει κι εκείνη ένα.
Έτσι, έβαλε μία αγγελία που έλεγε πως πουλάει την παρθενιά της για τα χρήματα που χρειάζεται για ν’ αγοράσει ένα iPhone 8.
Μία blogger από το Πεκίνο είδε την αγγελία κι αποφάσισε να της δώσει ένα γερό μάθημα για να καταλάβει πόσο λάθος είναι να ξεπουλάς τον εαυτό σου για υλικά αγαθά.
Αρχικά, η blogger έκλεισε ραντεβού με την μικρή και παρουσιάστηκε ως γραμματέας ενός πλούσιου επιχειρηματία. Η μικρή της είπες πως θέλει όσα χρήματα χρειάζονται για ένα iPhone 8:«Οι φίλοι μου το έχουν αγοράσει, ωστόσο εγώ δεν έχω τα χρήματα. Μία κοπέλα από το σχολείο μου έμαθα ότι πούλησε την παρθενιά της κι έβγαλε τόσα χρήματα. Θέλω να κάνω το ίδιο».
Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως τα περίμενε η μικρή. Πήγε στο δωμάτιο με τον «πλούσιο» άνδρα που της έδωσε το κινητό. Έπειτα όμως στο δωμάτιο μπήκαν ακόμα τρεις άνδρες. Η 17χρονη φρίκαρε όπως ήταν φυσικό κι όταν ζήτησε να φύγει και να κλείσει η κάμερα που κρατούσε το ένα άτομο εκείνη την έριξαν με τη βία στο κρεβάτι.
Κάπου εκεί μπαίνει μέσα η vlogger και η φάρσα σταματάει. Όσο “στημένη” είναι αυτή η φάρσα, τόσο πιο κοντά στην πραγματικότητα είναι. Όλα
τα iPhone και τα λοιπά προκλητικά έξυπνα gadgetάκια, δεν είναι λίγες οι φορές που οδηγούν ελαφρόμυαλους νεαρούς και νεαρές, σε απονενοημένες πράξεις προκειμένου να αποκτήσουν ότι ακριβώς έχουν οι περισσότεροι…….

Check Also

Τεστ ΠΑΠ: Στάλθηκαν τα πρώτα SMS για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας

Τα πρώτα SMS που ενημερώνουν τις γυναίκες που δικαιούνται δωρεάν τεστ ΠΑΠ εστάλησαν την Δευτέρα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *