Αρχική / ----SLIDER / Μετά από 5 χρόνια σχέσης……


Μετά από 5 χρόνια σχέσης……

Δήλωση-βόμβα από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: Με την Ιλένια Ουίλιαμς δεν είμαστε πια μαζί
Μία δήλωση-«βόμβα» έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σήμερα.
Ο παρουσιαστής μιλώντας στον αέρα της εκπομπής, «Πρωινό», ανακοίνωσε πως δεν είναι πλέον μαζί με την Ιλένια Ουίλιαμς. Οι συνεργάτες του έμειναν με «το στόμα ανοιχτό» και δεν μπορούσαν να πιστέψουν, πως ήρθε το τέλος στη σχέση τους, μετά από πέντε χρόνια κοινής πορείας.
Ουγγαρέζος: Με την Ιλένια δεν είμαστε πια μαζίΟ Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε χαρακτηριστικά: «Να το πω σε ένα οικείο περιβάλλον, γιατί ούτως ή άλλως ξέρετε πόσο πολύ σας αγαπάω και είμαστε όλοι μια οικογένεια εδώ. Για να σταματήσω και την όποια συζήτηση ξεκινήσει που θα φέρει σε δύσκολη θέση και την Ιλένια και την οικογένειά της, γιατί είναι προτεραιότητα για μένα αυτό, δεν είμαστε πια μαζί. Οι άνθρωποι έτσι είναι, μετά από κάποια χρόνια ή προχωρούν ή σταματούν. Αποφασίσαμε να σταματήσουμε να είμαστε μαζί και αυτό… Θέλω να το πως εδώ για να μην το ξαναπώ μετά. Ούτως ή άλλως την αγαπώ πολύ και της εύχομαι τα καλύτερα».

Στη συνέχεια πήρε το λόγο η Φαίη Σκορδά τονίζοντας, πως πολλές φορές είναι για καλό γιατί έτσι θα ξεκινήσουν καινούριες σελίδες και για τους δύο.
Δείτε το βίντεο με την αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου


Ο παρουσιαστής θέλησε να ανακοινώσει δημόσια τον χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς στον αέρα της εκπομπής, «Πρωινό».
Πηγή: iefimerida.gr –

Check Also

Δημήτρη Ουγγαρέζο λες πολλά…..

….γιατί όταν είσαι ο άντρας που δεν φοράς παντελόνια για να μην κρυώνεις τότε, χωρίζοντας …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *