Αρχική / ----------SLIDER / Louis Vuitton: Mατιές στο νέο κτίριο “εστίασης” του γαλλικού οίκου μόδας στην Οσάκα…..


Louis Vuitton: Mατιές στο νέο κτίριο “εστίασης” του γαλλικού οίκου μόδας στην Οσάκα…..

Ο Γαλλικός οίκος κάνει άνοιγμα στον χώρο της εστίασης, ανακοινώνοντας την άφιξη του πρώτου εστιατορίου με την υπογραφή του, μετά την έναρξη της νέας boutique Louis Vuitton στην Οσάκα.

Ο οίκος Louis Vuitton επιβεβαίωσε ότι θα ανοίξει σύντομα τις πόρτες του το πρώτο καφέ-εστιατόριο με την υπογραφή του, περνώντας έτσι από τη μόδα και στην αγορά της εστίασης. Το εστιατόριο-του οποίου το όνομα θα είναι Le Café V- θα εδρεύει στον τέταρτο και τελευταίο όροφο της μπουτίκ Louis Vuitton στην Οσάκα και το μενού θα υπογράφει ο διάσημος Ιάπωνας σεφ Yosuke Suga.Στον χώρο θα υπάρχει επίσης ένα μπαρ και ένα ευρύχωρο μπαλκόνι καθώς και το privé εστιατόριο Sugalabo V που θα σερβίρει μόνο dinner σε λίγους τυχερούς.

 

O Tokujin Yoshioka, που σχεδιάζει τη σειρά του οίκου με είδη σπιτιού και ταξιδιού «Objets Nomades», ανέλαβε να σχεδιάσει τα πιάτα σερβιρίσματος του εστιατορίου εμπνευσμένα από το διάσημο μoνόγραμμα LV, πάνω στο όποιο βασίστηκε και το design όλων των επιτραπέζιων σκευών.

Όσο για τη μπουτίκ Louis Vuitton που θα στεγάζεται σε ένα νέο κτίριο σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Jun Aoki, ανοίγει τις πόρτες της την 1η Φεβρουαρίου. Τα εστιατόρια ξεκινούν να σερβίρουν στις 15 Φεβρουαρίου.
Τα παραπάνω νέα είναι η συνέχεια μιας σειράς από ενέργειες του ομίλου LVMH που παράλληλα ετοιμάζεται να ανοίξει και πάλι το flagship κατάστημα του οίκου Dior στην Avenue Montaigne, που τώρα ανακαινίζεται- και το οποίο επίσης θα έχει μέσα εστιατόριο. Επίσης ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει το πρώτο Ευρωπαϊκό Blue Box Café του οίκου Tiffany, και συγκεκριμένα μέσα στο Harrods. Ο Michael Burke, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του οίκου Louis Vuitton, ανακοίνωσε ότι το brand θα υπογράψει στο άμεσο μέλλον κι άλλα εστιατόρια, αλλά και ξενοδοχεία.

Check Also

Χρόνιος πόνος στο στομάχι στα παιδιά: Ποια είναι η πιο κοινή αιτία;

 Είναι δύσκολο να διαγνωστεί και να θεραπεύσει την πιο κοινή αιτία μακροχρόνιου κοιλιακού πόνου σε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *