Αρχική / ----------SLIDER / Λιάγκας: Η αποκάλυψη για την υγεία του Σπυρόπουλου: «Είναι σε σοβαρή κατάσταση. Παλεύει…»


Λιάγκας: Η αποκάλυψη για την υγεία του Σπυρόπουλου: «Είναι σε σοβαρή κατάσταση. Παλεύει…»

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Κώστα Σπυροπούλου, ο οποίος νοσηλεύεται με κορονοϊό, αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό.

Ο παρουσιαστής είπε πως ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είναι σε σοβαρή κατάσταση και παλεύει να μην διασωληνωθεί.
«Ο άνθρωπος είναι σε σοβαρή κατάσταση, παλεύει για να μην διασωληνωθεί. Υπάρχει μια πνευμονία που προσπαθούν να την αντιμετωπίσουν. Ο κορονοϊός του το γύρισε σε πνευμονία. Μου είπαν ότι παίρνει φουλ οξυγόνο, δηλαδή είναι στα μέγιστα οι ποσότητες οξυγόνου που του παρέχουν και οι δικοί του άνθρωποι εύχονται να μην διασωληνωθεί. Παλεύει για την υγεία του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.Θυμίζουμε πως ο παρουσιαστής είχε πρώτος αναφέρει πως ο ηθοποιός είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με κορονοϊό.
«Ξεκίνησαν τα συμπτώματα του Κώστα πριν από λίγες ημέρες. Είχε πυρετό και έκανε τελικά πνευμονία, έπεσε και το οξυγόνο κάτω από το επιθυμητό. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ενώ και η σύντροφός του Χριστίνα Πολίτη, έχει κολλήσει κορονοϊό αλλά με πιο ήπια συμπτώματα και είναι σπίτι της. Έχω μάθει και ποιος τους κόλλησε αλλά αυτό δεν μπορώ να το πω», είχε πει την περασμένη Δευτέρα ο παρουσιαστής.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα και η σύντροφος του Κώστα Σπυρόπουλου και γνωστή δημοσιογράφος, Χριστίνα Πολίτη, έχει «κολλήσει» κορονοϊό, αλλά ευτυχώς τα συμπτώματα της είναι ήπια και παραμένει σε καραντίνα σπίτι της.
Πηγή: in

Check Also

Ο Γιατρός της Πείνας, παραδοσιακό ψητοπωλείο..

Βγαίνουμε, διασκεδάζουμε και μετά; Όχι, δεν ήρθε ο έρωτας, ήρθε μια πείνα. Εκεί επεμβαίνει ο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *