Αρχική / ----------SLIDER / Κώστας Βουτσάς: Η άγνωστη ιστορία με τη γυναίκα βαθύπλουτου εφοπλιστή!


Κώστας Βουτσάς: Η άγνωστη ιστορία με τη γυναίκα βαθύπλουτου εφοπλιστή!

Στην εκπομπή “Εμείς” και τον Γιάννη Βίτσα έδωσαν κοινή συνέντευξη ο Κώστας Βουτσάς και η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού. Ο γνωστός ηθοποιός, μάλιστα, απάντησε και για ένα περιστατικό, όταν είχε κρυφό δεσμό με την σύζυγο ενός βαθύπλουτου Έλληνα εφοπλιστή.

«Με την Αλίκη νιώθω πολύ ευτυχισμένος. Και με όλες τις γυναίκες μου είμαι φίλος. Δεν είμαι εχθρός με καμία και όλες τις έχω κάνει πλούσιες. Φεύγοντας εγώ, άφηνα τις περιουσίες και πήγαινα στην άλλη κι έκανα άλλη περιουσία. Και με απάτησαν και απάτησα. Έτσι είναι η ζωή. Την γυναίκα τη θέλω αρχόντισσα», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Βουτσάς.

«Θυμάμαι μια ιστορία που κάποια στιγμή ήσασταν με μια παντρεμένη μαζί… Και την ακολουθήσατε στη Ρώμη που είχε πάει με τον σύζυγό της, ο οποίος ήταν βαθύπλουτος εφοπλιστής. Κατέβηκαν από το δωμάτιό τους και σας είδαν να διαβάζετε εφημερίδα», ρώτησε ο Γιάννης Βίτσας.

«Η γυναίκα κόντεψε να λιποθυμήσει. Πήγα εκεί, με είδε και μετά από λίγη ώρα έφυγα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος γι’ αυτή τη ζωή που έκανα με τις γυναίκες», είπε ο Κώστας Βουτσάς.

Δείτε το βίντεο…

Check Also

Σχολεία: Πότε κλείνουν για τα Χριστούγεννα……

Τα σχολεία θα κλείσουν την Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου, για τις διακοπές των Χριστουγέννων και οι …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *