Αρχική / ----SLIDER / Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: O Bon Vivant του ελληνικού θεάτρου παραδίδει μαθήματα στιλ σε θεατρική πρεμιέρα…


Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: O Bon Vivant του ελληνικού θεάτρου παραδίδει μαθήματα στιλ σε θεατρική πρεμιέρα…

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο θέατρο Χορν για να παρακολουθήσει την επίσημη πρεμιέρα του «Βυσσινόκηπου», το εμβληματικό αριστούργημα του Άντον Τσέχωφ, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, με έναν εξαιρετικό θίασο πρωταγωνιστών.
Ο «Βυσσινόκηπος» παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο θέατρο Τέχνης της Μόσχας, το 1904, σε σκηνοθεσία Στανισλάβσκι και μέχρι σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα έργα παγκοσμίως.
Στην θεατρική παράσταση παίζουν Δημήτρης Λιγνάδης, Θέμης Μπαζάκα, Κόρα Καρβούνη, Αθηνά Μαξίμου, Γιάννης Κότσιφας, Σίσσυ Τουμάση, Γιώργος Μπινιάρης, Γιάννης Στόλας, Αλέξανδρος Μαυρόπουλος, Γιάννης Γιαννούλης, Τάσος Δημητρόπουλος και Γεωργιάννα Νταλάρα.
Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ήταν ομολογουμένως ο πιο καλοντυμένος από τους καλεσμένους και τράβηξε τα φλας των φωτογράφων.

Φορώντας ένα βελούδινο σακάκι στην απόχρωση του μπλε-μωβ, ο σκηνοθέτης της παράστασης ήταν πολύ κομψά ντυμένος.
Λίγα λεπτά αργότερα, έδωσε το παρών και η Χρυσή Βαρδινογιάννη, η οποία παρακολούθησε από τις πρώτες θέσεις την θεατρική παράσταση.
Πηγή :bovary

Check Also

Κουίζ: Δείτε τι Αποκαλύπτει για Εσάς η Δουλειά του Σπιτιού που Μισείτε να Κάνετε….

Αγγαρεία και λαχτάρα; Κι όμως: η λιγότερη αγαπημένη σας δουλειά του σπιτιού λέει πολλά για …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *