Αρχική / ----SLIDER / Kαι ….το πιστολάκι αλλιώς


Kαι ….το πιστολάκι αλλιώς

Τώρα εσείς νομίζετε πως το πιστολάκι των μαλλιών πρέπει να βρίσκεται στο συρτάρι της τουαλέτας σας, έτοιμο για το στέγνωμα και το φορμάρισμα των μαλλιών σας. Λάθος! Το πιστολάκι των μαλλιών πρέπει να είναι…. ετοιμοπόλεμο και σε πρώτη ζήτηση γιατί θα σας αποκαλύψω διαφορετικές χρήσεις… εκτός μαλλιών!

Αφαιρέστε τα αυτοκόλλητα και τις ετικέτες
Έχουν μείνει υπολείμματα από ετικέτες τιμών; Μήπως παρασυρθήκατε εσείς ή τα παιδιά σας και κολλήσατε αυτοκόλλητα παντού; Χρησιμοποιήστε το θαυματουργό πιστολάκι για να ζεστάνετε την κόλλα και αλλά ούνο αλλά ντούε και ω του θαύματος το καθαρίσατε. Το ίδιο ισχύει για την αφαίρεση του κεριού.

Ανοίχτε τα παπούτσια σας
Τα νέα σας παπούτσια, παρ’ όλο που στο κατάστημα σας ήρθαν «γάντι», τώρα που τα δοκιμάσατε σας είναι λίγο σφιχτά. Φορέστε ένα ζευγάρι χοντρές κάλτσες, φορέστε τα σφιχτά παπούτσια και κρατήστε το πιστολάκι για 2-3 λεπτά πάνω από κάθε παπούτσι. Παραμείνετε με τα παπούτσια μέχρι να κρυώσουν και αυτό το κόλπο θα ανοίξει τα παπούτσια στο σωστό μέγεθος.

Προετοιμάστε το μπάρμπεκιου
Φυσήξτε τα κάρβουνα με το πιστολάκι, αμέσως μετά το άναμμα και αφήστε τη βεντάλια στην άκρη. Το πιστολάκι βοηθάει τη φλόγα να δυναμώσει χωρίς να πιαστεί το χέρι με το χαρτόνι ή τη βεντάλια.

Φτιάξτε γρήγορα το γλάσο για το κέικ
Αφού απλώσετε ελαφρά το γλάσο επάνω στο κέικ, φυσήξτε λίγο ζεστό αέρα με το πιστολάκι μέχρι να αρχίσει να λιώνει και έτσι απλώνεται ομοιόμορφα.

Σιδερώστε στα γρήγορα
Χρησιμοποιήστε το πιστολάκι για να ξετσαλακώσετε τα ρούχα που θέλουν φρεσκάρισμα από την πίεση της ντουλάπας. Απλά κρεμάστε το ρούχο ψεκάστε το με λίγο ζεστό νερό και κρατήστε το πιστολάκι λίγα εκατοστά μακριά από το ρούχο για να ισιώσουν οι ζάρες.

Σκόνη
Απομακρύνετε τη σκόνη από δυσπρόσιτα σημεία με το πιστολάκι σας, με κρύο αέρα. Από πληκτρολόγια, βιβλιοθήκες, λαμπατέρ ακόμα και λεπτοσκαλισμένα έπιπλα.

Check Also

Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος – Ερωτευμένη ξανά δύο χρόνια μετά τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη

Νέα σελίδα στη ζωή της γύρισε η Χριστίνα Ψάλτη, δύο χρόνια μετά τον θάνατο του …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *