Αρχική / ----SLIDER / Ιδέες για φθινοπωρινά μπαλκόνια MPALKONIA


Ιδέες για φθινοπωρινά μπαλκόνια MPALKONIA

Ναι, είναι φθινόπωρο, αλλά δεν είναι ανάγκη να κλειστούμε από τώρα μέσα! Ακόμη η φύση είναι εδώ ζωντανή έξω από το παράθυρο μας και σε περίπτωση που για μερικούς δεν είναι, θα δούμε παρακάτω πως θα την φέρουμε κοντά μέσα από ευφάνταστες ιδέες ώστε να χαρούμε κι αυτήν την εποχή τις βεράντες μας, τις αυλές μας, τα μικρά ή και τα πολύ μικρά μπαλκονάκια μας!

Ας δώσουμε λοιπόν μια νότα φθινοπωρινή στο μπαλκόνι μας, έστω κι αν αυτό βρίσκεται στο κέντρο κάποιας μεγάλης πόλης και ας ενδώσουμε σ’ αυτήν την αλλαγή στη διάθεση του καιρού. Όποιος κι αν είναι ο χώρος σας, εκμεταλλευτείτε τον κατάλληλα και εμπιστευτείτε το γούστο σας. Δείτε παρακάτω κάποιες από τις προτάσεις μας και εμπνευστείτε!
1. Μαζέψτε κλαδιά και φύλλα φθινοπωρινά.
Κάντε μια βόλτα στην εξοχή ή στο κοντινότερο σας πάρκο και μαζέψτε ορισμένα κλαδιά και βάλτε τα σε ένα μεταλλικό δοχείο, σε ένα κιούπι, σε ένα βάζο, σε ο,τι και αν διαθέτετε ήδη. Η αλλαγή θα είναι αισθητή και σίγουρα πολύ όμορφη!
2. Μια κουβερτούλα, ένα ριχτάρι και ορισμένα μαξιλαράκια θα κάνουν σίγουρα την διαφορά.
Δεν υπάρχει λόγος να ξοδευτείτε, βάλτε απλώς φαντασία και θυμηθείτε αφού πρόκειται για εξωτερικό χώρο δεν είναι απαραίτητο να είναι κάτι καινούριο. Για παράδειγμα αν υπάρχει ένα παλιό πλεκτό πουλόβερ που δεν θα φορέσετε ξανά, ντύστε με αυτό ένα μαξιλάρι. Μείνετε σε γήινες αποχρώσεις και φωτεινές! Επίσης, το καρό παραμένει πάντα μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή επιλογή.
3. Δώστε χρώμα και φως.
Το φθινόπωρο δεν είναι μουντό. Φωτεινά υφάσματα, κεριά, μια σειρά ενδεχομένως από φωτάκια, ότι εσάς σας αρέσει! Επίσης, αν το προτιμάτε, ένα χαλί θα χαρίσει αρχοντιά και θα αναδείξει το όλο σκηνικό
4. Επενδύστε σε μία ξύλινη φρουτιέρα με φρούτα και καρπούς εποχής!
Το ξύλο θα ζεστάνει αμέσως την όλη ατμόσφαιρα του χώρου σας, όπως κι αν επιθυμείτε να το εντάξετε στην διακόσμηση σας.
5. Φροντίστε το αποτέλεσμα να είναι ανεπιτήδευτο!
Δεν είναι ανάγκη ο χώρος σας να μοιάζει σαν να βγήκε από σελίδα περιοδικού, αυτό που αλήθεια πρέπει να έχει σημασία είναι να τον απολαμβάνετε. Γι’ αυτό, μην αγωνιάτε να είναι όλα στη θέση τους, στημένα το καθετί εκεί που πρέπει αλλά φροντίστε ο χώρος σας να αποπνέει φυσικότητα.
Καλό, μαγικό φθινόπωρο..!
Πηγή : simplylife

Check Also

Δείτε τη 18χρονη πανέμορφη κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου

Στα καλλιτεχνικά μονοπάτια που πάτησαν και μεγαλούργησαν οι γονείς της θέλει να περπατήσει αναζητώντας την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *