Αρχική / ----------SLIDER / Η σχέση σε παχαίνει; Δες πως μπορείς να σώσεις την κατάσταση….


Η σχέση σε παχαίνει; Δες πως μπορείς να σώσεις την κατάσταση….

Ο έρωτας παχαίνει… σύμφωνα με έρευνες που έγιναν σε ζευγάρια και το χειρότερο βέβαια, είναι ότι οι γυναίκες έχουμε μια τάση να παχαίνουμε περισσότερο από τους άντρες.
Συγκεκριμένα, μια μελέτη έδειξε 63% αύξηση βάρους για τις γυναίκες και 32% για τους άντρες.Η “κοιλιά” του έρωτα


Ο κυριότερος λόγος που παχαίνουμε κατά τη διάρκεια μιας σχέσης είναι η ασφάλεια. Όλοι μας αγωνιούμε για να βρούμε το έτερον μας ήμισυ, οπότε όταν έρθει εκείνη η ώρα, νιώθουμε σιγουριά και είναι πολύ πιθανό να παραμελούμε τον εαυτό μας.
Άλλος ένας λόγος είναι η δύναμη της συνήθειας. Κατά τη συγκατοίκηση γίνεται μια αμοιβαία προσπάθεια “συντονισμού”. Έτσι, εγκλιματίζεται ο ένας στο πρόγραμμα του άλλου και πολλές φορές υιοθετούνται συνήθειες όπως η καθιστική ζωή και το φαγητό αργά το βράδυ.

Τι μπορείς να κάνεις


Αρχικά, όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσεις τόσο το καλύτερο, σ αυτό θα σε βοηθήσει η “φίλη-ζυγαριά”. Βάλε την στο εβδομαδιαίο σου πρόγραμμα, αν δεις πως τα πράγματα έχουν πάρει τον ανήφορο, κάτι δεν πάει καλά.
Μην πανικοβάλλεσαι όμως, τα πράγματα είναι πολύ απλά! Πρώτα απ’ όλα το ιδανικό θα είναι να το συνειδητοποιήσετε και να προσπαθήσετε και οι δυο σας.Οργανώστε το πρόγραμμα σας και ειδικότερα τις ώρες του ύπνου, καλό είναι να κοιμάστε νωρίς και να ξυπνάτε επίσης νωρίς, αφού χορτάσει ο οργανισμός ένα καλό 8ωρο! Το επόμενο βήμα είναι η γυμναστική. Όχι, υποχρεωτικά βαράκια, ποδήλατο και τρέξιμο… ένας εναλλακτικός τρόπος είναι να βρείτε κάποιο χόμπι για να περνάτε τα σαββατοκύριακα σας!

Πολύ σημαντικό ακόμη είναι η διατροφή. Τα γεύματα και οι υποχρεώσεις του καλού σου, μπορεί να τινάξουν στον αέρα τη δίαιτα σου. Γι’ αυτό πρέπει να βεβαιωθείς ότι δεν τον ακολουθείς στη ταχύτητα και στη ποσότητα, το γεγονός ότι εκείνος μπορεί να θέλει μια μεγάλη μερίδα,δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις και εσύ το ίδιο. Επίσης να αποφεύγετε τα πολλά γλυκά και τις βραδινές εφόδους στο ψυγείο.
Μια λύση για τις εξόδους σας είναι να παραγγείλετε και οι δυο κάτι υγιεινό και να μοιραστείτε το γλυκό, εκτός ότι δεν θα επιβαρυνθείτε με επιπλέον θερμίδες, είναι και ρομαντικό!

Check Also

Όπα ρε φίλε, με μπερδέψατε….

Και βλέπω που λέτε το θρίλερ εργάκι μου στη tv, αραχτή στη βεράντα με τρία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js