Αρχική / ----------SLIDER / Η ομορφιά κερδίζεται με την ψυχική υγεία όχι μόνον με κρέμες…


Η ομορφιά κερδίζεται με την ψυχική υγεία όχι μόνον με κρέμες…

Δεν έχει νόημα να ξοδεύουμε μια περιουσία για αντιρυτιδικές κρέμες, Μετά από κλινικές δοκιμές στα πιο δημοφιλή προϊόντα του είδους, σε λοσιόν και κρέμες που περιέχουν κολλαγόνο ,κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όλα προσφέρουν αμελητέα βελτίωση, και μάλιστα ανεξαρτήτως τιμής.Και αυτό διότι: Τα Μόρια Του Κολλαγόνου Είναι Τόσο Μεγάλα ώστε.. ελάχιστα διεισδύουν στις εσωτερικές στιβάδες του δέρματος.
«Αν και πιστεύεται ότι το 60% μιας τέτοιας κρέμας απορροφάται από το δέρμα, η πραγματικότητα είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος της… παραμένει στην επιδερμίδα »
Ακόμη και τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα δεν μπορούν να μειώσουν… το βάθος των ρυτίδων …περισσότερο από 10%, μια βελτίωση πρακτικά αόρατη στο μάτι.
Η εγκυμοσύνη χαρίζει στη γυναίκα πραγματική ομορφιά.. Η ευτυχισμένη εγκυμοσύνη, χαρίζει νιάτα..μια παρατεταμένη νεότητα..
«Κανένας μηχανισμός δεν μπορεί να σταματήσει την εξέλιξη του γήρατος και την εμφάνιση των σημαδιών του στον άνθρωπο… Ούτε οι ορμόνες ούτε τα φάρμακα ούτε τα διάφορα καλλυντικά που περιέχουν.. κολλαγόνα και ελαστίνες μπορούν να σταματήσουν τα σημάδια του χρόνου»Η θνητότητα και φθαρτότητα είναι η τελική κατάληξη… και όσο πιο γρήγορα το πάρουμε απόφαση, ότι θα γερνάμε, τόσο το καλύτερο για την ψυχολογία, αλλά και την τσέπη μας.
Χωρίς να το συνειδητοποιούμε, όλο και περισσότερο αναζητούμε την ψεύτικη,
την εικονική πραγματικότητα…Θέλουμε τα είδωλα…Γιατί άραγε;Ούτε κρέμες ούτε λοσιόν, αλλά μια σωστή ισορροπημένη διατροφή,..ψυχική υγεία.. είναι αυτά που μας χαρίζουν λαμπερή επιδερμίδα, και φυσικά άριστη υγεία.

Check Also

11 κλειδιά για να είναι μια ευτυχισμένη γυναίκα μετά από 40….

Για μερικούς ανθρώπους η μέση ηλικία είναι μια λεπτή στιγμή στη ζωή του, η οποία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js