Αρχική / ----SLIDER / Η εξομολόγηση της Oprah Winfrey: «Από τα 9 μέχρι τα 12, βιαζόμουν από τον 19χρονο ξάδελφό μου….


Η εξομολόγηση της Oprah Winfrey: «Από τα 9 μέχρι τα 12, βιαζόμουν από τον 19χρονο ξάδελφό μου….

Για το δικό της προσωπικό τραύμα μίλησε η Oprah Winfrey, στο πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς της AppleTV+, σε συνεργασία με τον Πρίγκιπα Harry, «The Me You Can’t See».Η 67χρονη παρουσιάστρια αποκάλυψε τη σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε ως νεαρό κορίτσι, όταν βίωσε τον πόνο του βιασμού από τον ξάδερφό της κατά τη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας.
«9 και 10 και 11 και 12 ετών, βιαζόμουν από τον 19χρονο ξάδελφό μου. Δεν ήξερα καν τι ήταν ο βιασμός. Σίγουρα δεν ήξερα τη λέξη. Δεν είχα ιδέα τι ήταν το σεξ. Δεν είχα ιδέα από πού προέρχονταν τα μωρά. Δεν ήξερα καν τι μου συνέβαινε. Είναι κάτι που το δέχτηκα », είπε η Winfrey, λέγοντας ότι ο βιασμός της ,της έδωσε ένα απίστευτο μάθημα: «ότι ένα κοριτσάκι δεν είναι ασφαλές σε έναν κόσμο γεμάτο άντρες».«Η αφήγηση της ιστορίας, το να είσαι σε θέση να πεις δυνατά αυτό που σου συνέβη είναι ζωτικής σημασίας», πρόσθεσε, εξηγώντας ότι το να μιλήσει για αυτό την απελευθέρωσε».
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια αναφέρεται στον βιασμό της. Η Winfrey μίλησε για πρώτη φορά για το παιδικό της τραύμα το 1986 στο «The Oprah Winfrey Show».

 

Στο επεισόδιο εκείνο, περιέγραψε τον βιασμό της στα χέρια του 19χρονου ξαδέλφου της για να ευαισθητοποιήσει τους επιζώντες από παρόμοιες καταστάσεις και να τους ενθαρρύνει να προχωρήσουν.

Check Also

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο πιλότος τη δολοφονία της Καρολάιν

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά την ομολογία του – Ανακρινόταν επί …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

                             Για λαμπερό μαύρισμα