Αρχική / ----------SLIDER / Η Αντελίνα Βαρθακούρη απαντά για την Μενεγάκη – «Δεν αξίζει ούτε στην Ελένη ούτε σε μένα»


Η Αντελίνα Βαρθακούρη απαντά για την Μενεγάκη – «Δεν αξίζει ούτε στην Ελένη ούτε σε μένα»

Στο “TV έθνος” και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία απάντησε και για τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πώς θα αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη του Alpha.

Τα δημοσιεύματα και τις φήμες που σε θέλουν επίδοξη διάδοχο της Ελένης Μενεγάκη πώς τα εισπράττεις; Πώς αντιδράς;Τα διαβάζω κι εγώ. Η Ελένη Μενεγάκη είναι άνθρωπος της καρδιάς μου. Την αγαπώ και θα την αγαπώ πάντα. Μια πολύ λαμπερή γυναίκα που έχει να δώσει ακόμη πολλά. Την ευχαριστώ που άνοιξε την πόρτα της και την καρδιά της και την εκπομπή της, και έχουμε πει πολλά. Η Ελένη Μενεγάκη έχει χιλιόμετρα καριέρας. Θεωρώ λοιπόν πολύ άσχημο αυτό που λέγεται και γράφεται. Δεν αξίζει ούτε στην Ελένη Μενεγάκη ούτε σε μένα. Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια σχολή από μόνη της, εγώ ξεκινώ τώρα. Δεν είμαι αντικαταστάτρια κανενός. Ο καθένας είναι αναντικατάστατος. Εύχομαι λοιπόν στην Ελένη το αστέρι της να λάμπει για πάρα πολλά χρόνια ακόμη.

Ξεκίνησες από μικρότερους τηλεοπτικούς σταθμούς και μάλιστα σε ζωντανές εκπομπές. Πιστεύεις πως αυτή η προϋπηρεσία θα λειτουργήσει θετικά στη νέα σελίδα της καριέρας σου στον Alpha;Η προϋπηρεσία λειτουργεί πάντα θετικά. Από μικρό παιδί λάτρευα την τηλεόραση. Καθόμουν μπροστά στο σύνθετο της γιαγιάς σε ένα προπολεμικό ραδιόφωνο κι έκανα την παρουσιάστρια. Το όνειρό μου ήταν να μπω στην τηλεόραση και το κατάφερα. Ήταν επιλογή μου να ξεκινήσω από τα χαμηλά. Εννοώ από μικρότερα κανάλια. Ήταν τεράστια σχολεία. Έκανα τα πάντα. Παρουσίαση, ρεπορτάζ, μοντάζ, αρχισυνταξία.

Check Also

11 κλειδιά για να είναι μια ευτυχισμένη γυναίκα μετά από 40….

Για μερικούς ανθρώπους η μέση ηλικία είναι μια λεπτή στιγμή στη ζωή του, η οποία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js