Αρχική / ----------SLIDER / Γιατί τα κορίτσια με καμπύλες είναι καλύτερες στο κρεββάτι


Γιατί τα κορίτσια με καμπύλες είναι καλύτερες στο κρεββάτι

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από μία ζουμερή γυναίκα.
Μπορεί τα αγόρια να ισχυρίζονται ότι τους αρέσουν οι καμπύλες στις γυναίκες όμως τα καλά τα νέα δεν σταματάνε εδώ.

Μόλις βρήκα το πιο τέλειο άρθρο στο yourtango.com στο οποίο αναλύονται οι λόγοι για τους οποίους τα ζουμερά και αφράτα κορίτσια είναι καλύτερα στο σεξ. Οπότε, αγόρια αυτής της γης αν μας ακούτε, έχετε πια οκτώ καλούς λόγους για να βάλετε μια γυναίκα πραγματικών διαστάσεων στο κρεβάτι σας.Ελκύουν ενστικτωδώς τους άντρες
«Οι άντρες οπτικά ερεθίζονται από το φυσικό και το σεξ απίλ μίας γυναίκας συνδέεται με την ικανότητά της να κάνει υγιή παιδιά. Μία γυναίκα με καμπύλες, μεγαλύτερα στήθη, μπούτια και οπίσθια πυροδοτεί την ενστικτώδη έλξη και την επιθυμία αναπαραγωγής», αναφέρει η ειδικός σε θέματα σεξ Tyomi Morgan. Κάτι που είναι διεγερτικό και κρατάει τη στύση μόνιμη κατά τη διάρκεια του σεξ. Αυτό και μόνο του πρέπει να ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.

Έχουν σώματα για εξερεύνηση
Προφανώς οι γυναίκες με μεγαλύτερο όγκο έχουν περισσότερες επιφάνειες για εξερεύνηση και σημαντικές ερωτογενείς ζώνες. Οι άντρες δίνουν περισσότερη προσοχή στα κορμιά των πιο αφράτων γυναικών και τους ιντριγκάρουν περισσότερο. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα για το λεγόμενο «Ισπανικό» που όπως και να το κάνουμε είναι ένα plus στα προκαταρκτικά και σπάει τη μονοτονία.Είναι ό,τι πρέπει για συγκεκριμένες στάσεις
Οι καμπύλες είναι εύπλαστες, που σημαίνει πως όταν μία γυναίκα κινείται, κινούνται και αυτές. Σε συγκεκριμένες στάσεις, όπως όταν η γυναίκα είναι από πάνω ή στο doggie style η κίνηση στο σώμα είναι πιο αισθητή, το ίδιο και οι ήχοι. Όταν βλέπεις τα ερωτογενή τμήματα ενός σώματος να κινούνται, να είναι ζωντανά, είναι διεγερτικό. Αυτά δεν τα λέμε εμείς αλλά η ειδικός Morgan.

Έχουν αυτοπεποίθηση που περισσεύει
Η ειδικός σε θέματα σχέσεων Laurel House λέει ότι τα κορίτσια που έχουν παραπάνω κιλά αλλά παράλληλα έχουν και μεγάλη αυτοπεποίθηση κάνουν το καλύτερο σεξ. Μιλάμε όμως για τα κορίτσια, που έχουν αποδεχτεί και αγκαλιάσει απολύτως το σώμα τους. «Αν προσπαθήσεις να κρύψεις τις ατέλειές σου αποφεύγοντας συγκεκριμένες στάσεις τότε μειώνεις την ένταση της εμπειρίας και βάζεις το αίσθημα του φόβου, της ενοχής και της ντροπής στο κρεβάτι σου» υπογραμμίζει η House.

Είναι για πιάσιμο
Γιατί νόμιζες ότι τα πιασίματα λέγονται πιασίματα; Για να τα πιάνεις. Αν υπάρχουν μόνο κόκκαλα τι να πιάσεις; «Θέλουν να κοιμούνται δίπλα σε ένα γυναικείο σώμα και όχι να νομίζουν ότι δίπλα τους είναι ο μικρός τους αδερφός» λέει η House.

Κάνουν τις τέλειες αγκαλιές
«Τα κορίτσια με καμπύλες, όταν αισθάνονται καλά με το σώμα τους κάνουν υπέροχες αγκαλιές και είναι ό,τι πρέπει για χουχούλιασμα με αποτέλεσμα αυτή η φυσική επαφή να αυξάνει την οικειότητα» αναφέρει η Kelly Shibari, το πρώτο plus-size μοντέλο του Penthouse.Είναι κορίτσια με χιούμορ
«Τα κορίτσια με καμπύλες συνήθως έχουν καλύτερη αίσθηση του χιούμορ, κάτι που σίγουρα είναι ένα plus στο κρεβάτι» αναφέρει η Shibari. Για την ακρίβεια είπε ότι ο κόσμος έχει ξεχάσει πως το γέλιο μπορεί να είναι αφροδισιακό.

Είναι λιγότερο επικριτικές
Οι ζουμερές γυναίκες με αυτοπεποίθηση τείνουν να αποδέχονται τους συντρόφους τους και τις ατέλειές τους πολύ περισσότερο από άλλες γυναίκες. Κάτι που κάνει τη σεξουαλική εμπειρία πιο όμορφη και τη σχέση πιο χαλαρή.

Πηγή
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

Check Also

Χρόνιος πόνος στο στομάχι στα παιδιά: Ποια είναι η πιο κοινή αιτία;

 Είναι δύσκολο να διαγνωστεί και να θεραπεύσει την πιο κοινή αιτία μακροχρόνιου κοιλιακού πόνου σε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *