Αρχική / ----------SLIDER / Γιατί η γυναίκα σου έχει ήδη στο μυαλό της τον αντικαταστάτη σου….


Γιατί η γυναίκα σου έχει ήδη στο μυαλό της τον αντικαταστάτη σου….

Εραστής προ των πυλών.
Τέσσερις στις δέκα γυναίκες αποκαλύπτουν ότι ο «backup εραστής» τους είναι ένας άντρας που ανήκει στο περιβάλλον του συντρόφου τους.Το μυαλό των γυναικών είναι κάτι σαν το καζανάκι που χαλάει μέσα στη νύχτα. Τι και αν αλλάζεις πλευρό προσποιούμενος ότι δεν το ακούς; Στο τέλος καταλήγεις στις πέντε το ξημέρωμα ξάγρυπνος να μαζεύεις τα νερά. Έτσι και με τις γυναίκες: όσο και αν προσπαθείς να αποφύγεις τις σκέψεις τους, τη «μετωπική» μ’ αυτές δύσκολα θα τη γλιτώσεις. Για να μη βρεθείς, λοιπόν, καταμεσής της νύχτας να μαζεύεις τα… απόνερα μίας σχέσης, καλό θα ήταν να δώσεις προσοχή στο στατιστικό που ακολουθεί:Το 50% των δεσμευμένων γυναικών έχουν στο μυαλό τους μια «καβάτζα». Ένα εναλλακτικό σχέδιο. Ένα backup, σε περίπτωση που ο βίος τους αντί για ανθόσπαρτος καταλήξει αβίωτος και χωρίσουν. Προφανώς, και αναφερόμαστε σε άλλον άντρα.
Σύμφωνα με τους Βρετανούς, λοιπόν, οι περισσότερες γυναίκες έχουν στο μυαλό τους ένα «Σχέδιο Β» έτσι ώστε εάν το «Σχέδιο Α» δεν… τραβήξει, να έχουν έναν ώμο να κλάψουν για το χωρισμό τους. Οι μνηστήρες μπορεί να είναι παλιοί φίλοι, γνωστοί από το γυμναστήριο ή -το χειρότερο σενάριο όλων- πρώην εραστές ή σύντροφοί τους.Η Έρευνα
Το OnePoll.com συζήτησε με 1000 γυναίκες περί «backup εραστή» και άλλων γυναικείων «ραδιουργιών» και τα αποτελέσματα είναι κομματάκι απογοητευτικά, αλλά και αναμενόμενα: Ακριβώς οι μισές απ’ αυτές τις γυναίκες παραδέχτηκαν ότι έχουν ήδη στο μυαλό τους αυτόν που θα αντικαταστήσει τον «τρέχοντα» σύντροφο σε περίπτωση που τα πράγματα με τον τελευταίο, δεν πάνε καλά.
Δεν πρόκειται, όμως, για την μοναδική διαπίστωση των ερευνητών. Όπως παρατήρησαν, η συγκεκριμένη τάση εντοπίζεται κυρίως στις παντρεμένες γυναίκες. Ο λόγος, κατά δική τους ομολογία, είναι ότι δεν αντέχουν να βρεθούν στον κόσμο των singles με έναν αποτυχημένο γάμο στο «βιογραφικό» τους.Ψύλλοι στα αυτιά σου μπήκανε;
Όση ώρα διαβάζεις το κείμενο, βάζουμε στοίχημα ότι έχεις ήδη στο μυαλό σου ορισμένους από τους πιθανούς μνηστήρες της συντρόφου σου. Και, καλά κάνεις γιατί κατά πάσα πιθανότητα, τους έχεις γνωρίσει. Μία στις τέσσερις γυναίκες εξηγεί ότι ο κολλητός τους αποτελεί το υπ’ αριθμόν ένα backup τους, ενώ τέσσερις στις δέκα αποκαλύπτουν ότι στην αντίστοιχη θέση έχουν έναν άντρα που γνώρισαν μέσω του ίδιου τους του συντρόφου.
Η έρευνα αποκαλύπτει ότι παρά το γεγονός ότι το λεγόμενο «Σχέδιο Β» περιλαμβάνει φίλους, γνωστούς από το γυμναστήριο ή πρώην, ο «βασικός ύποπτος» είναι ένας τύπος που η γυναίκα σου γνωρίζει τα τελευταία επτά περίπου χρόνια και περιμένει υπομονετικά μία δική σου λάθος κίνηση – προκειμένου να βρει ευκαιρία για να «παρηγορήσει» τη σύντροφό σου.Αν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα σου φαίνονται κάτι σαν μαχαίρι στην καρδιά, τότε προετοιμάσου, γιατί το δυνατότερο χτύπημα έρχεται τώρα: Μία στις τέσσερις γυναίκες παραδέχεται ότι τα αισθήματα που τρέφει για το «Σχέδιο Β» είναι σχεδόν τόσο δυνατά όσο εκείνα του «Σχεδίου Α» (εσύ είσαι το Α, προς το παρόν).
Κι έχει κι άλλο: Το 12% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα, έδωσαν ένα ακόμα «στριψιματάκι» στο μαχαίρι, αποκαλύπτοντας ότι αισθάνονται περισσότερα για τον εν δυνάμει σύντροφό τους παρά για τον τρέχοντα.
Τα -κάπως- καλά νέα είναι ότι μία στις τρεις γυναίκες δίνει ελάχιστες πιθανότητες να καταλήξει με τον άντρα της «Κουρτίνας 2». Τα – εντελώς – κακά, είναι ότι η κλισέ ατάκα «ποτέ μην λες ποτέ», ήταν αυτή που ολοκλήρωνε την απάντησή τους. Μία τρύπα στο νερό, κοινώς.Άσκηση για το σπίτι
Μιας και σίγουρα μετά από αυτό το κείμενο η καχυποψία σου έχει φτάσει σε επίπεδα Έβερεστ, καλό θα ήταν πριν καταδικάσεις τη σύντροφό σου ως… μοιχαλίδα σε αναμονή, να μπεις στην ακριβώς αντίστροφη διαδικασία που λέει το εξής απλό: Αν μία γυναίκα περνάει καλά, δεν κάνει «σχέδια» παρά μόνο για τον άντρα στον οποίο οφείλει την ευτυχία της. Ξέρεις, επομένως, τι πρέπει να κάνεις. Άλλωστε, μην ξεχνάς ότι και η Πηνελόπη, με τον Οδυσσέα έμεινε.

Και κάτι τελευταίο…
Το 46% των γυναικών δήλωσαν ότι υποψιάζεται πως ο σύντροφός του διαθέτει «Σχέδιο Β». Έχεις να πεις κάτι; (Ρητορική ερώτηση).
Πηγή: Askmen

Check Also

Ο Απόλυτος Gadget Κουμπαράς που μετράει τα χρήματα….

Αποταμιεύστε όλα σας τα νομίσματα στον Απόλυτο Gadget Κουμπαρά! Ο μηχανισμός αυτόματου υπολογισμού δεν θα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *