Αρχική / ----SLIDER / Φτιάξτε το δικό σας gel ματιών


Φτιάξτε το δικό σας gel ματιών

Οι κρέμες και τα gel ματιών είναι σωτήρια. Κάνουν θαύματα για την ευαίσθητη και λεπτή περιοχή γύρω και κάτω από τα μάτια και μας κάνουν να δείχνουμε σαν να γυρίσαμε από διακοπές ακόμα κι αν έχουμε να κοιμηθούμε πλήρες 8ωρο από το Λύκειο. Είναι ωστόσο ακριβά προϊόντα που –αν και αξίζουν την επένδυση- σκεφτόμαστε πριν αγοράσουμε. Αναρωτηθήκαμε λοιπόν αν γίνεται να φτιάξουμε το δικό μας gel Ματιών και guess what, γίνεται!
Τα υλικά που χρειάζεται η Παρασκευή του Gel είναι απλά και τα βρίσκετε εύκολα και τα αποτελέσματα απείρως καλύτερα από κάθε άλλο του εμπορίου. Τι θα χρειαστείτε;
1 ώριμο φύλλο Aloe Vera.
Θα το βρείτε σε καταστήματα με οργανικά είδη ή και στο μπαλκόνι σας αν έχετε το φυτό. Η Aloe Vera είναι γεμάτη θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά όπως η Β καροτίνη κα η βιταμίνη C.
1 Αγγούρι
Δεν χρειάζεται να σας πούμε που θα το βρείτε. Περιέχει ασκορβικό οξύ το οποίο βοηθά στην κατακράτηση υγρών και τις σακούλες και silica Που προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες
Βιταμίνη Ε σε υγρή μορφή
Τη βρίσκετε στα φαρμακεία (η συγκεκριμένη κοστίζει 18€) και είναι τέλεια όχι μόνο το για το Gel Ματιών σας αλλά για την υγεία σας γενικότερα. Μπορείτε να τη βάλετε ακόμα και πάνω σε σημάδια.
Θα χρειαστείτε ακόμα ένα πολύ λεπτό σουρωτήρι (όχι αυτό για τα μακαρόνια), ένα βαζάκι που κλείνει αεροστεγώς και το μπλέντερ σας.
Εκτέλεση
Πλένετε το αγγούρι και την αλόη πολύ καλά. Έπειτα ξεφλουδίζετε και κόβετε το αγγούρι σε κομμάτια και το περνάτε από το μπλέντερ. Θα μετατραπεί σε έναν υδαρό χυλό τον οποίο θα σουρώσετε στο λεπτό σουρωτήρι και θα κρατήσετε το ζουμί στην άκρη.
Ξεφλουδίστε την αλόη ώστε να αποκαλύψετε το διάφανο gel που περιέχει και γεμίστε το 1/3 ενός ποτηριού. Ρίξτε μέσα στο μπλέντερ το ζουμί από το αγγούρι και την αλόη, προσθέστε 2 σταγόνες βιταμίνης Ε και ανακατέψτε τα σε δυνατή ένταση μέχρι να αναμειχθούν πολύ καλά. Μεταφέρετε το υλικό στο βαζάκι σας και αμέσως στο ψυγείο όπου και θα το φυλάτε από εδώ και στο εξής.
Πως το χρησιμοποιείτε; Απλά περνάτε λίγη ποσότητα κάτω από τα μάτια σας κάθε πρωί για βλέμμα ξεκούραστο και μάτια πιο νεανικά από ποτέ.
Πηγή :people

Check Also

Πότε καταργείται στο SMS στο 13033 – Ποιες ελευθερίες μας δίνονται πίσω σταδιακά

Xαλαρώνουν περισσότερο τα μέτρα που ίσχυαν το τελευταίο εξάμηνο. Τι SMS πρέπει να στείλουν αύριο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *